Youfone

Youfone is een jonge provider die op het gebied van mobiele telefonie enkel sim only abonnementen aanbiedt. Hierdoor kunnen ze een zeer uitgebreid aanbod aanbieden voor mensen die op zoek zijn naar een nieuw abonnement. Ze behoren tot de goedkoopste aanbieders maar bieden naast mobiele diensten ook andere services aan. Zo kun je bijvoorbeeld een zogenoemd alles-in-1-pakket afsluiten, wat bestaat uit internet, TV en vast bellen. En ze hebben speciale databundels voor tablets aan, zodat je buitenshuis op jouw tablet TV en films kunt bekijken.

Youfone sim only

Als je al een goedwerkende mobiele telefoon hebt, maar wel een nieuw abonnement nodig hebt, dan heb je met Youfone sim only heb je een grote keuze uit verschillende abonnementen. Voor de ouderwetse bellers die geen behoefte hebben aan mobiel internetten, zijn er abonnementen verkrijgbaar zonder MB’s en met belminuten en sms’jes, zodat je jouw maandlasten laag kunt houden. Al voor enkele euro’s per maand kun je bij een abonnement afsluiten. Als je graag altijd en overal online bent dan heb je keuze uit verschillende varianten. Een groot voordeel is dat je bij het afsluiten van een 2-jarig abonnement de eerste maand geen abonnementskosten betaalt en dat nummerbehoud gratis is. Een nadeel is dat je later niet kunt overstappen naar een abonnement met toestel. Maar dat betekent ook dat je minder snel in de verleiding komt om een nieuwe – dure – smartphone op afbetaling aan te schaffen. Met Youfone sim only kun je gebruik maken van het stabiele en snelle netwerk van de grote provider KPN. Om zeker te weten dat je jouw abonnementskosten niet overschrijdt, kun je gratis een data- en belplafond instellen.

Het netwerk

Youfone is een virtuele mobiele provider en heeft zelf dus geen zendmasten. Ze maken gebruik van het betrouwbare en snelle netwerk van KPN. Hierdoor heb je dus in heel Nederland een uitstekende dekking en kun je altijd en overal snel mobiel bellen en internetten. Let er wel op dat het kan zijn dat je in een beboste omgeving of in de kelder van een gebouw minder bereik hebt, dan wanneer je middenin een grote stad staat. Dit is niet alleen bij het netwerk van KPN het geval en geldt dus voor de netwerken van alle providers. In het buitenland heb je met Youfone sim only ook gewoon bereik: je maakt dan gebruik van de netwerken van buitenlandse providers. Je kunt kiezen uit 3G of 4G, zodat je zelf kunt bepalen hoe snel jouw verbinding is en hoeveel geld je wilt uitgeven aan extra snel internet. De maximale downloadsnelheid bij 4G is maar liefst 256 Mbit/s. Hoeft het voor jou allemaal niet zo snel? Kies dan voor een voordeligere 3G variant.

Veelgeprezen provider

Youfone heeft een uitstekende klantenservice en dat blijkt! In 2016 hebben ze verschillende prijzen gewonnen met betrekking tot klantvriendelijkheid en in 2017 sleepte de provider de Beste Service Award in de wacht. Voor gezinnen is het ook een zeer geschikte aanbieder: doordat je een bel- en dataplafond kunt aangeven, weet je zeker dat jouw kinderen hun abonnementskosten niet overstijgen en je kunt met Youfone sim only heel goed de kosten in de gaten houden. Mede om deze redenen hebben ze in 2016 de Gezinsaward gewonnen. De website van deze provider is zeer overzichtelijk; het is dan ook niet voor niks dat ze in 2016 de Website van het jaar verkiezingen hebben gewonnen. Zo kun je bijvoorbeeld snel en eenvoudig bepalen wat jouw ideale bundel wordt door te schatten wat jouw verbruik ongeveer is. Ook kun je ze zowel online als via de telefoon bereiken. Wanneer je veel waarde hecht aan een goede service en goedkope abonnementen, dan is een Youfone sim only abonnement dus zeker een heel goede optie voor jou!