Vodafone sim only

Als je een nieuw abonnement voor je mobiel zoekt, dan kun je zeker een kijkje nemen bij Vodafone. Als een van de grootste mobiele providers van Nederland bieden zij verschillende abonnementenbundels aan en komen regelmatig met voordelige deals en aanbiedingen op het gebied van mobiele telefonie. Dankzij een samenwerking met Ziggo kun je in combinatie met een mobiel abonnement gebruik maken van verschillende voordelen. Als je al een geschikt mobiel toestel hebt, dan is een Vodafone sim only voor jou de beste optie.

Verschillende pakketten Vodafone sim only

Vodafone sim only is perfect als je op zoek bent naar enkel een mobiel abonnement. Omdat je geen maandelijkse bijdrage voor een nieuw toestel hoeft te betalen, komen de abonnementskosten met Vodafone sim only laag uit. Je hebt diverse opties wanneer je kiest voor een sim only abonnement. Je kunt kiezen tussen twee verschillende soorten abonnementen, namelijk de start en red. De startoptie is het meest geschikt wanneer je niet veel wil internetten, maar wel graag overal bereikbaar wil zijn. Je kunt dan onbeperkt sms’en en wanneer je toch iets met internet wil doen dan kun je kiezen voor een laag aantal GB. Bekijk je graag filmpjes op je mobiele telefoon? Dan kun je beter de ‘Vodafone sim only red’ bestellen. Met deze optie heb je beschikking tot wel 20 GB’s en kun je onbeperkt sms’en en bellen. Met het ‘red sim only abonnement’ krijg je de eerste drie maanden onbeperkt internet, zodat je daarna kunt kijken of je het goede abonnement hebt gekozen. Na deze drie maanden kun je jouw ‘red-abonnement’ eventueel aanpassen. Met Vodafone sim only kun je zowel in Nederland als in de Europese Unie zonder extra kosten sms’en en bellen.

Netwerk

Als je kiest voor een Vodafone sim only abonnement dan heb je beschikking over een stabiel en zeer snel 4G netwerk. Ook als je naar het buitenland gaat dan kun je gebruik maken van buitenlandse 4G netwerken. Hiermee kun je tot wel 75 Mbps downloaden. Vodafone biedt ook een 4G+-netwerk aan, maar dan niet bij de Vodafone sim only en ook nog niet in heel Nederland. Vooral in de Randstad en de andere grote steden is er een 4G+ verbinding. Een nadeel is dat nog niet alle telefoons geschikt zijn voor 4G+, maar gelukkig werkt 4G ook erg snel. Uiteraard is de snelheid van het internet wel afhankelijk van verschillende factoren zoals onder andere de omgeving waarin jij je bevindt. Wanneer je wil internetten in een gebouw van gewapend beton zal de internetverbinding niet zo snel zijn als wanneer je bijvoorbeeld buiten voor het gebouw staat. Ook in een bosrijke omgeving kan het zijn dat de verbinding iets minder snel is. Dichtbij een zendmast heb je weer een snellere internetverbinding dan wanneer jij je verder van de mast bevindt. In stedelijke gebieden kun je sowieso genieten van een zeer snelle verbinding. Wanneer je overstapt naar Vodafone sim only dan is het mogelijk om jouw oude telefoonnummer te behouden.

Vodafone sim only: zakelijk

Ook voor klanten die een sim only abonnement nodig hebben voor zakelijk contact biedt de provider speciale zakelijke pakketten aan. Via een paar korte vragen op de website kom je erachter welk Vodafone sim only abonnement het beste past bij jou en jouw bedrijf. Zo kun je aan de hand van onder andere het aantal werknemers het ideale abonnement kiezen. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven zijn er verschillende mogelijkheden. Je kunt ook een totaalpakket bestellen. Met bijvoorbeeld One Net Express heb je zowel vaste telefoon, mobiele telefoon, internet en speciale telefoonfuncties. Wel zo makkelijk als je alles overzichtelijk bij elkaar wilt hebben. Heb je voor jouw werknemers nieuwe mobiele telefoons nodig? Dan kun je Vodafone sim only beter laten zitten en je liever oriënteren op de deals van abonnementen met nieuwe mobiele telefoons. Het wordt nog interessanter om een abonnement af te sluiten wanneer je het kunt combineren met Ziggo of als je al een lidmaatschap bij Ziggo hebt. Als je een mobiel red abonnement afsluit dan kun je bijvoorbeeld een maandelijkse korting krijgen en dubbele data wanneer je jouw digitale televisie en internetaansluiting bij Ziggo afsluit.