Vodafone sim only abonnement

Als je een nieuw abonnement voor je mobiel zoekt, dan kun je zeker een kijkje nemen bij Vodafone. Als een van de grootste mobiele providers van Nederland bieden ze verschillende bundels aan en komen ze ook regelmatig met voordelige deals en aanbiedingen op het gebied van mobiele telefonie. Dankzij een samenwerking met Ziggo kun je in combinatie met een mobiel abonnement gebruik maken van verschillende extra voordelen. Als je al een geschikt mobiel toestel hebt, dan is een sim only voor jou de beste optie.

Verschillende pakketten sim only

Vodafone sim only is perfect als je geen nieuw toestel nodig hebt. Omdat je geen maandelijkse bijdrage voor een nieuw toestel hoeft te betalen, betaal je per maand dus ook minder. Je hebt diverse opties. Je kunt kiezen tussen twee varianten; start en red. Start is het meest geschikt wanneer je niet veel wilt internetten, maar wel graag overal bereikbaar wilt zijn. Je kunt dan onbeperkt sms’en en wanneer je toch iets met internet kunt doen dan kun je kiezen voor een laag aantal GB. Bekijk je graag filmpjes op je mobiele telefoon? Dan kun je beter de Vodafone sim only red bestellen. Met deze optie heb je beschikking tot wel 20 GB’s en kun je onbeperkt sms’en en bellen. Daarmee krijg je de eerste drie maanden onbeperkt internet, zodat je daarna kunt kijken of je de juiste keuze gemaakt hebt. Maar pas wel op dat je in die periode niet zoveel data gaat gebruiken dat je meteen een grotere bundel gaat nemen. Probeer alleen dat te doen wat je zonder onbeperkte bundel ook zou doen. Alleen dan kun je een goed vergelijk maken en bepalen of je oorspronkelijke keuze wel de juiste was. Verder is het goed om te weten dat de roaming kosten binnen de EU sinds juni 2017 afgeschaft zijn.

Netwerk Vodafone sim only

Als je kiest voor Vodafone sim only abonnement dan heb je beschikking over een stabiel en zeer snel 4G-netwerk. Ook als je naar het buitenland gaat dan kun je gebruik maken van buitenlandse 4G netwerken. Hiermee kun je tot wel 75 Mbps downloaden. De ontwilling van 4G+, met snelheden tot 300Mbps, gaat ook snel maar dat wordt nog niet overal in Nederland aangeboden. Uiteraard is de snelheid van het internet wel afhankelijk van verschillende factoren zoals onder andere de omgeving waarin jij je bevindt. Wanneer je wilt internetten in een gebouw van gewapend beton zal de internetverbinding niet zo snel zijn dan wanneer je bijvoorbeeld buiten voor het gebouw staat. Ook in een bosrijke omgeving kan het zijn dat de verbinding iets minder snel is. Dicht bij een zendmast heb je weer een snellere internetverbinding dan wanneer jij je verder van de mast bevindt. In stedelijke gebieden kun je sowieso genieten van een zeer snelle verbinding. Wanneer je overstapt dan is het mogelijk om je oude telefoonnummer te behouden.

Vodafone sim only: zakelijk

Voor klanten die of meerdere zakelijke abbo’s zonder toestel nodig biedt de provider speciale zakelijke pakketten aan. Via een paar korte vragen op de websitekom je erachter welke Vodafone sim only abonnement het best past bij jou en jouw bedrijf. Zo kun je aan de hand van onder andere het aantal werknemers de meest ideale en optimale keuze bepalen. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven zijn verschillende mogelijkheden beschikbaar. Je kunt ook een totaalpakket bestellen: met bijvoorbeeld One Net Express heb je zowel vaste telefoon, mobiele telefoon, internet en speciale telefoonfuncties. Wel zo makkelijk als je alles overzichtelijk bij elkaar wilt hebben. Heb je voor jouw werknemers nieuwe mobiele telefoons nodig? Dan kun je Vodafone sim only beter laten zitten en je liever oriënteren op aanbiedingen met toestel. Het wordt nog interessanter wanneer je het kunt combineren met Ziggo of als je al Ziggo klant bent. Als je een mobiel red abonnement afsluit dan kun je bijvoorbeeld een maandelijkse korting krijgen en dubbele data wanneer je jouw digitale televisie en internetaansluiting bij Ziggo afsluit.