Telfort sim only

Wanneer je op zoek bent naar een voordelig sim only abonnement, kijk dan eens bij Telfort! Opgericht in 1996 en in 2006 één van de eerste providers waar je een sim only abonnement bij kon afsluiten. Het is vooral een prijsvechter met voordelige aanbiedingen en goede prijs-kwaliteit verhouding doordat gebruik gemaakt wordt van het mobiele netwerk van KPN. Naast mobiele diensten biedt de provider ook andere services aan. Voor internet toegang in huis, een televisieaansluiting of vast bellen kun je eveneens hier terecht. Helemaal voordelig zijn de alles-in-1 pakketten.

Sim only abonnement

Het grote voordeel van een sim only abonnement is dat de maandelijkse lasten erg laag zijn, doordat je geen extra kosten hebt voor een nieuw toestel. Heb je nog een goede telefoon waar je tevreden over bent en ben je alleen op zoek naar een nieuw abbo? Dan is Telfort sim only ideaal voor jou! Daar vind je altijd wel een geschikt aanbieding voor jouw bel- en internetgebruik en je hebt keuze uit looptijden van 1 of 2 jaar. Nummerbehoud, als je vanuit een andere provider overstapt, is ook gratis. Wanneer je enkel wilt bellen en sms’en met jouw mobiel dan kun je kiezen voor een voordelige variant zonder data (0MB) en 150 belminuten. Ben jij heel actief op social media en het liefst altijd online? Sluit dan een abbo af met meer MB’s, maar tegenwoordig spreken we natuurlijk over GB’s. Sms’en is overigens altijd gratis en je hebt met ieder abonnement een snel 4G-netwerk tot je beschikking. De overgebleven MB’s en belminuten mag je naar de volgende maand meenemen. Na drie maanden kun je jouw Telfort sim only gratis over laten zetten naar een abbo mét mobiele telefoon.

Telfort sim only en 4G-netwerk

De provider is ontstaan om vaste telefonie in Nederland beter en sneller te maken, maar biedt tegenwoordig een breed pakket diensten aan. Inmiddels zijn ze onderdeel van KPN (Koninklijke P.T.T. Nederland), de meest bekende mobiele dienstverlener van Nederland. Wanneer je een mobiel abonnement bij Telfort afsluit, dan maak je gebruik van het betrouwbare en snelle netwerk van KPN. Omdat wel 99% van Nederland voorzien is van het netwerk van KPN, heb dus je overal uitstekend bereik. Uiteraard kan het wel zo zijn, dat je vanuit een kelder of in een dicht bos minder bereik hebt dan wanneer je buiten in een grote stad staat. Dat is echter ook bij de andere providers het geval. Een ander voordeel is dat alle Telfort sim only’s, ook de goedkope varianten dus, zijn voorzien van 4G. De meeste mobiele telefoons kunnen 4G aan, maar controleer wel altijd even voor de zekerheid of jouw mobiel dat ook kan. Ook in het buitenland kun je, daar waar dekking is, gebruik maken van 4G netwerken.

Klantvriendelijkheid staat voorop

Klantvriendelijkheid staat ook hier hoog in het vaandel. De zeer overzichtelijke website is daar een voorbeeld van. Als je een vraag hebt over Telfort sim only, dan kun je eerst kijken op de website voordat je de telefoon pakt om de klantenservice te bellen. Naast een goede en duidelijke website is er een online klantenservice waar je – ook via social media als Twitter en Facebook - snel antwoord op je vraag krijgt. Wil je liever persoonlijk telefonisch contact met een klantenservice medewerker voor jouw vraag of probleem? Bel dan de klantenservice die zes dagen in de week bereikbaar is. Wanneer jij jouw mobiele telefoon kwijt bent of deze is gestolen, dan kun je op een apart nummer 24/7 daar melding van doen zodat het nummer direct geblokkeerd wordt. Er is ook een forum waarop de nieuwste weetjes worden gepubliceerd die voor jou als klant nuttig zijn en kun je vragen stellen over jouw abbo of andere zaken die je wilt weten. Daarnaast is er nog de Telfort App, waarmee je overal en altijd jouw verbruik en facturen direct op je smartphone kunt bekijken en eenvoudig je abonnement kunt aanpassen.