Telfort sim only

Wanneer je op zoek bent naar een voordelig sim only abonnement, kijk dan eens bij Telfort sim only! Telfort is in 1996 opgericht en was in 2006 één van de eerste providers waar je een sim only abonnement bij kon afsluiten. Bij deze stabiele en bekende provider vind je gunstige sim only abonnementen en Telfort biedt naast mobiele abonnementen ook andere services aan. Voor een internetabonnement in huis, televisieaansluiting en abonnementen voor vast bellen kun je eveneens bij Telfort terecht. Wanneer je alles bij Telfort afsluit, dan kun je kiezen voor een voordelig alles-in-1 pakket.

Sim only abonnement

Het grote voordeel van een sim only abonnement is dat de maandelijkse lasten erg laag zijn, doordat je geen extra kosten hebt voor een nieuw toestel. Heb je nog een goede telefoon waar je tevreden over bent en ben je alleen op zoek naar een abonnement, zodat je altijd en overal bereikbaar bent? Dan is Telfort sim only ideaal voor jou! Bij Telfort sim only vind je altijd wel een geschikt abonnement voor jouw bel- en internetgebruik en je hebt keuze uit abonnementen voor 1 of 2 jaar. Telfort sim only biedt gratis nummerbehoud aan bij het afsluiten van een abonnement. Wanneer je enkel wilt bellen en sms’en met jouw mobiel dan kun je kiezen voor een voordelig abonnement met 0 Mb en 300 belminuten. Ben jij heel actief op social media en het liefst altijd online? Sluit dan een abonnement af met meer MB’s. Sms’en is met Telfort sim only overigens altijd gratis en je hebt met ieder abonnement van Telfort sim only een snel 4G-netwerk tot je beschikking. Met Telfort sim only mag je jouw overgebleven MB’s en belminuten naar de volgende maand meenemen. Na drie maanden kun je jouw Telfort sim only abonnement gratis over laten zetten naar een abonnement met mobiele telefoon.

Telfort sim only en 4G-netwerk

Telfort is ontstaan om vaste telefonie in Nederland beter en sneller te maken, maar biedt tegenwoordig een breed pakket diensten aan. Het is onderdeel van KPN (Koninklijke P.T.T. Nederland), de meest bekende provider van Nederland. Wanneer je een mobiel abonnement bij Telfort afsluit, dan maak je gebruik van het betrouwbare en snelle netwerk van KPN. Omdat wel 99% van Nederland voorzien is van het netwerk van KPN, heb je dus overal uitstekend bereik. Uiteraard kan het wel zo zijn, dat je vanuit een kelder of in een dicht bos minder bereik hebt dan wanneer je buiten in een grote stad staat. Dit geldt echter niet alleen voor het netwerk van Telfort en dus KPN, maar voor de netwerken van alle providers. Niet alleen de eigenaar met een uitgebreid en duurder sim only abonnement kan gebruik maken van het snelle 4G-netwerk; alle abonnementen van Telfort sim only zijn voorzien van 4G. De meeste mobiele telefoons kunnen 4G aan, maar controleer wel altijd even voor de zekerheid of jouw mobiel dat ook kan. Ook in het buitenland heb je de beschikking over een snel 4G-netwerk van buitenlandse providers.

Klantvriendelijkheid staat bij Telfort voorop

Telfort heeft klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan en heeft een zeer overzichtelijke website. Als je een vraag hebt over Telfort sim only, dan kun je eerst kijken op de website voordat je de telefoon pakt om de klantenservice te bellen. Naast een goede en duidelijke website heeft Telfort een online klantenservice waar je snel antwoord op je vraag krijgt. Wil je liever een medewerker van Telfort spreken voor jouw vraag of probleem? Bel dan de klantenservice die zes dagen in de week bereikbaar is. Wanneer jij jouw mobiele telefoon kwijt bent of deze is gestolen, dan kun je op een apart nummer 24/7 contact krijgen met een Telfort medewerker. Ook heeft Telfort een forum waarop de nieuwste weetjes worden gepubliceerd die voor jou als Telfortklant nuttig zijn en kun je vragen stellen over jouw sim only abonnement of andere vragen stellen. Daarnaast is er een Telfort app beschikbaar, die ervoor zorgt dat je overal en altijd jouw verbruik en facturen kunt bekijken en eenvoudig jouw Telfort sim only kunt wijzigen of aanpassen. Mocht het onverhoopt voorkomen dat je langer dan 12 uur last hebt van een storing, dan kun je bij Telfort een vergoeding aanvragen.

Warning: include(cookie_banner.php): failed to open stream: No such file or directory in /data/ftp/home/www.dutchdo.nl/html/shop/x/mc/footer_mc.php on line 315 Warning: include(): Failed opening 'cookie_banner.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /data/ftp/home/www.dutchdo.nl/html/shop/x/mc/footer_mc.php on line 315