KPN sim only

KPN (Koninklijke P.T.T. Nederland) is één van de bekendste providers en tevens de grootste provider van Nederland. Zowel online als in de winkels kun je terecht voor advies op het gebied van vaste en mobiele telefonie. Naast telefonie is het ook een provider van internet en digitale televisie. KPN biedt hiervoor complete en voordelige pakketten aan. Voor de klant die al beschikt over een goede mobiele telefoon en enkel een abonnement nodig heeft, is KPN sim only zeer geschikt

Verschillende abonnementen

Als je een goedwerkend toestel hebt, dan is een abonnement zonder toestel voor jou de ideale oplossing! Het grote voordeel van een sim only abonnement is dat je enkel betaalt voor het abonnement, waardoor de maandlasten laag blijven. In tegenstelling tot Prepaid kun je ook doorbellen en internetten wanneer je maandelijkse bundel overschreden wordt zonder dat je daarvoor eerst nieuw tegoed moet kopen. Voordat je een keuze maakt, is het handig om te kijken welke provider een pakket aanbiedt dat past bij jouw telefoongebruik. De KPN sim only abonnementen zijn divers, waardoor er altijd een geschikte bundel voor jou bij zit. Wanneer je alleen belt en sms’t met jouw mobiele telefoon, neem dan een abonnement zonder internet. Zit je vaak op internet? Kies dan voor een uitgebreidere bundel met meer GB. Met KPN sim only heb je keuze uit een abonnement voor 1 of 2 jaar. Omdat het lastig kan zijn om een juiste inschatting van jouw belgebruik en internetverbruik te maken, kun je met KPN sim only tussentijds overstappen, zodat je niet voor onnodig hoge kosten komt te staan. Wil je graag jouw oude nummer behouden? Geef dat aan in het online bestelformulier en een medewerker regelt dat probleemloos voor jou.

Het netwerk

Deze provider staat bekend om de goede netwerkverbinding. Maar liefst 99% van Nederland is voorzien van hun 4G-netwerk. Zowel binnen- als buitenshuis kun je met KPN sim only probleemloos gebruik maken van het snelle 4G-netwerk. Ook in tientallen landen buiten Nederland kun je gewoon gebruik maken van het 4G-netwerk van buitenlandse providers. Het is de eerste provider die 4G bellen voor alle klanten, binnen Nederland, mogelijk maakt. Met KPN sim only kun je in Nederland dus ook naar klanten van een andere provider via 4G bellen. In het buitenland kan momenteel nog niet via 4G gebeld worden door klanten. Welk KPN sim only abonnement je ook kiest, je beschikt altijd over een stabiel en snel 4G-netwerk en je downloadt met een snelheid van maximaal 20 Mb/s. Momenteel wordt er gewerkt aan het 4G+ netwerk, maar nog niet alle telefoons zijn daar geschikt voor. Ook wanneer je jouw bundel overschrijdt dan kun je nog steeds op internet zonder dat je daar extra voor hoeft te betalen. De provider verlaagt dan wel de maximale downloadsnelheid naar 64 Kb/s. Heb je minder MB’s verbruikt dan in jouw bundel zit? Helaas kun je deze met KPN sim only niet meenemen naar de volgende maand. Ook overgebleven belminuten en sms’jes kun je niet opsparen met KPN sim only.

KPN sim only zakelijk

Klanten die hun huidige mobiel voor zakelijk gebruik nodig hebben, kunnen kiezen voor KPN sim only zakelijk. Je kunt dan één van de vijf opties kiezen die het best past bij jouw werksituatie. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een bundel waarbij je onbeperkt vanuit Nederland naar zowel vaste als mobiele nummers binnen de EU kunt bellen. Heb je veel contact met klanten buiten de EU? Ook daar kun je met KPN sim only een passend abonnement voor afsluiten. Daarnaast zijn er nog veel meer extra opties voor de zakelijke klanten met KPN sim only. Zo kun je bijvoorbeeld als extra mogelijkheid een optie kiezen waarbij jouw werknemers onderling onbeperkt met elkaar kunnen bellen of waarbij je via OneDrive bestanden kunt opslaan en delen op meerdere apparaten. Het bedrijf biedt de zakelijke klanten ook gratis opties aan zoals Business Voicemail voor een professioneel ingesproken Voicemailboodschap en Mijn Vergadernummer voor het makkelijk organiseren van een telefonische bespreking met meerdere personen. Als jij of jouw werknemers nog niet over telefoontoestellen beschikken dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een abonnement inclusief toestel.