Sim only abonnement bij KPN

KPN (Koninklijke P.T.T. Nederland) is één van de bekendste en tevens de grootste provider van Nederland. Zowel online als in de winkels van de provider kun je terecht voor advies op het gebied van vaste en mobiele telefonie. Naast telefonie bieden ze ook internet en digitale televisie diensten aan. Meestal in de vorm van complete – zogenoemde triple play – pakketten waardoor je TV, Telefonie (vast en mobiel) en internet toegang makkelijk bij één aanbieder kunt afnemen. Vaak is dat voordeliger dan deze diensten los bij verschillende aanbieders af te nemen. Voor de klant die al beschikt over een goede mobiele telefoon en enkel een abonnement nodig heeft, is KPN sim only zeer geschikt.

De abonnementen

Als je een goedwerkend toestel hebt, dan is een KPN sim only abonnement voor jou de ideale oplossing! Het grote voordeel hiervan is dat je geen maandelijks bedrag voor je toestel hoeft neer te tellen, waardoor de maandlasten laag blijven. In tegenstelling tot Prepaid kun je met een KPN sim only ook doorbellen en internetten wanneer je maandelijkse bundel overschreden wordt zonder dat je daarvoor eerst nieuw tegoed moet kopen. Voordat je een keuze maakt, is het handig om te kijken welke provider een pakket aanbiedt dat past bij jouw telefoongebruik. De KPN sim only abonnementen zijn divers, waardoor er altijd een geschikte aanbieding voor jou bijzit. Wanneer je alleen belt en sms’t met jouw mobiele telefoon, neem dan een variant zonder internet. Zit je vaak op internet? Kies dan voor een uitgebreidere bundel met meer GB. Met KPN sim only heb je keuze uit een looptijd voor 1 of 2 jaar. Omdat het lastig kan zijn om een juiste inschatting van jouw belgebruik en internetverbruik te maken, kun je tussentijds eventueel overstappen, zodat je niet voor onnodig hoge kosten komt te staan. Wil je graag jouw oude nummer behouden? Geef dat aan in het online bestelformulier en ze regelen het probleemloos voor jou.

Het netwerk van KPN

De grootste provider van Nederland staat bekend om de goede netwerkdekking en -verbindingen. Maar liefst 99% van Nederland is voorzien van hun 4G-netwerk. Zowel binnen- als buitenshuis kun je probleemloos gebruik maken van het snelle 4G-netwerk. Ook in tientallen landen buiten Nederland kun je gewoon gebruik maken van het 4G-netwerk van buitenlandse providers. Ze waren de eerste provider die 4G bellen voor alle klanten, binnen Nederland, mogelijk maakt. In het buitenland kan dat momenteel nog niet. Welke KPN sim only variant je ook kiest, je beschikt altijd over een stabiel en snel 4G-netwerk en je downloadt met een snelheid van maximaal 20 Mb/s. Momenteel wordt er gewerkt aan het 4G+ netwerk, maar nog niet alle telefoons zijn daar geschikt voor. Ook wanneer je jouw bundel overschrijdt dan kun je nog steeds op internet zonder dat je daar extra voor hoeft te betalen. De maximale downloadsnelheid wordt dan wel naar 64 Kb/s verlaagd tot het moment dat de nieuwe bundel van start gaat of je een extra databundel erbij neemt. Heb je minder MB’s verbruikt dan in jouw bundel zit? Dan kun je die helaas niet meenemen naar de volgende maand. Ook overgebleven belminuten en sms’jes kun je niet opsparen.

Zakelijke abonnementen

Klanten die hun huidige mobiel voor zakelijk gebruik nodig hebben, kunnen kiezen voor KPN sim only zakelijk. Je kunt dan één van de vijf opties kiezen die het best past bij jouw werksituatie. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een variant waarbij je onbeperkt vanuit Nederland naar zowel vaste als mobiele nummers binnen de EU kunt bellen. Heb je veel contact met klanten buiten de EU? Ook daar kun je een passend abonnement voor afsluiten. Daarnaast zijn er nog veel meer extra opties voor de zakelijke klanten met KPN sim only. Zo kun je bijvoorbeeld als extra mogelijkheid een optie kiezen waarbij jouw werknemers onderling onbeperkt met elkaar kunnen bellen of waarbij je via OneDrive bestanden kunt opslaan en delen op meerdere apparaten. De provider biedt de zakelijke klanten ook gratis opties aan als Business Voicemail voor een professioneel ingesproken Voicemailboodschap en Mijn Vergadernummer voor het makkelijk organiseren van een telefonische bespreking met meerdere personen. Als jij of jouw werknemers nog niet over telefoontoestellen beschikken dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een abonnement inclusief toestel.