Telfort

Telfort werd opgericht als prijsvechter voor vaste telefonie. Al snel nam de telefonie z’n toevlucht en kwamen er mobiele telefoons. Vandaag de dag staat de provider bekend als een prijsvechter voor mobiele telefonie. In 2005 werd het bedrijf overgenomen door KPN. Telfort heeft hierdoor geen eigen netwerk meer. De mobiele abonnementen worden afgesloten op het netwerk van KPN. Als zusterbedrijf proberen ze een goedkoop alternatief te bieden voor KPN. Als één van de eerste providers boden ze in 2006 ook sim only aan. Via onze site kan je de verschillende varianten met en zonder toestel bekijken.

Abonnement met toestel afsluiten

Een abonnement met toestel is altijd met een lening. Je neemt een krediet voor de smartphone dat je graag wil hebben. Bij Telfort kies je eerst voor de looptijd van één of twee jaar. In de tweede stap sluit je een lening af voor je smartphone. Je geeft zelf aan hoeveel je maximaal wil lenen. Dit bedrag betaal je over één of twee jaar terug. Na afloop van de lening is de smartphone van jouw. Je kan er ook voorkiezen om tien euro per maand te lenen en het andere deel bij te betalen. Sluit je een lening af die hoger is dan € 250? Dan wordt je lening officieel aangemeld bij het BKR. Uniek bij een abonnement met toestel is dat je belminuten en data altijd mag meenemen. Stel dat je aan het einde van de maand nog 1 GB aan data overhebt. Dan mag je dit meenemen naar de volgende maand. Dit mag je tot maximaal 3 maanden doen. Je kan zo data opsparen voor als je op vakantie gaat. Als je aan het einde van je abonnement met toestel besluit om te gaan verlengen, profiteer je altijd van een scherpe aanbieding. Je krijgt bijvoorbeeld gratis extra data of belminuten. Dit is één van de voordelen van klant zijn bij Telfort.

Netwerk en bereik

Telfort is een zusterbedrijf van KPN en heeft geen eigen netwerk. Ze zijn de prijsvechter van KPN en daardoor dus zeer voordelig en betaalbaar. Doordat de provider gebruik maakt van het netwerk van KPN, is er altijd een uitstekend bereik. Een groot deel van Nederland heeft een 4G dekking op het KPN netwerk. Er zijn slechts enkele plekken in Nederland die niet door het netwerk gedekt worden. Het 4G KPN netwerk waar van gemaakt wordt heeft een gemiddelde downloadsnelheid van 20Mbit/s en 10Mbit/s upload. Niet alleen is het internet snel, maar is ook het bereik goed geregeld. Je hebt bijna overal in Nederland een uitstekend bereik. Qua bereik, 4G en snelheid liggen de vier grote providers in Nederland dichtbij elkaar. KPN staat op de tweede plaats en heeft een prima bereik in Nederland. Naast een abonnement met toestel richt men zich ook op sim only. Binnen 24 uur kan je een nieuwe sim only afsluiten. Gaat je toestel na 3 maanden kapot? Dan kun je de sim only laten omzetten naar een variant met toestel. Uiteraard gaat je maandbedrag dan wel omhoog omdat je ook voor je smartphone moet gaan betalen, maar je hoeft niet nog anderhalf jaar extra te wachten voordat je je smartphone kunt vervangen.

Klantenservice bij Telfort

Telfort heeft een uitstekende klantenservice in Nederland. De provider is bereikbaar via verschillende kanalen. Je kan op de site zelf antwoorden op meest gestelde vragen vinden. Kom je er niet uit? Dan kan je chatten of bellen met een medewerker. 6 dagen in de week is de telefonische klantenservice geopend. Voor de klantenservice bel je een 0900 nummer. Ondanks dat het een 0900 nummer is betaal je alleen de gebruikelijke belkosten. Wil je liever persoonlijk contact bij het beantwoorden van je vragen? Verspreid over het land zijn tientallen winkels gevestigd. Het personeel kan je in de winkel helpen bij vragen of het afsluiten van een nieuw abonnement. Als je een vraag hebt die geen haast heeft, dan kan je deze stellen in het forum. Naast de klantenservicemedewerkers zijn er 60.000 leden om je op het forum met je vraag te helpen. Ze kunnen je helpen bij het beantwoorden van veelvoorkomende vragen of problemen. Zet je liever social media in om antwoord te krijgen op je vragen? Geen probleem, je kan de klantenservice bereiken via Facebook. De klantenservice van Telfort is altijd gratis bereikbaar. Dit is absoluut één van de pluspunten.

Een zakelijk abonnement afsluiten

Telfort heeft speciaal voor het MKB en zzp’ers aparte abonnementen op maat. Hierbij is er gekeken naar de behoefte vanuit ondernemers. Via de provider kan je een sim only of een met telefoon afsluiten. Als bedrijf kan je alles op één zakelijke factuur zetten. Voor een klein bedrag per maand, kan je als ondernemer kiezen voor onbeperkt bellen. Als ondernemer ben je zo altijd telefonisch bereikbaar. Wil je meerdere abonnementen afsluiten voor je werknemers? Via één aanspreekpunt regel je dat in een keer allemaal tegelijk. Naast één aanspreekpunt ontvang je slechts één factuur, waarop alle diesten staan genoteerd. Je hoeft voor de administratie niet meer meerdere facturen te ontvangen. Wil je als bedrijf iets wijzigen of een toevoegen? Dan kan je dit via één aanspreekpunt regelen. Je kan ook een zakelijk alles in één pakket afsluiten. Dit is perfect als je een zzp’er bent en je vanuit huis werkt. Internet, televisie en telefonie worden in huis voor je geïnstalleerd op kosten van de zaak. Als je op dit moment nog klant bent bij een andere provider, dan regelt Telfort de overstap. Eventueel kan je een alles in 1 pakket combineren met je mobiele telefoon. Je krijgt bij deze combinatie bijvoorbeeld extra korting op je alles in één pakket.

Sluit een alles in 1 pakket af

Naast telefonie kan je bij Telfort een alles in 1 pakket afsluiten. Bij dit pakket krijg je niet alleen telefonie, maar ook internet en televisie. Het voordeel van een alles in één pakket is dat je in verhouding lagere abonnementskosten betaald. Het nadeel is dat je bij alles vastzit aan één provider. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld alleen internet af te sluiten. Het nadeel van één pakket afsluiten is dat je in verhouding een stuk meer betaald. Heb je een mobiel abonnement bij Telfort? Dan krijg je een paar euro per maand korting op een alles in 1 pakket. Dit wordt een combivoordeel genoemd. De alles in 1 pakketten worden allemaal aangesloten op het KPN netwerk, maar dan wel voor een voordeliger tarief dan wanneer je rechtstreeks bij KPN afsluit. Je krijgt ook nog eens hogere snelheden voor een lager bedrag per maand. Bij het basispakket haalt het internet snelheden tot 50 mb per seconde. Bij KPN zelf ligt dit bij het basispakket een stuk lager. Ben je benieuwd of een alles in één pakket iets voor jouw is? Bestel je eigen pakket online via onze website.