Toestellen
01 juli 2015 - Ron Smeets

HTC One M9+ deze week al leverbaar? Toestel duikt wederom op in een webshop; nu met een levertijd van 2 tot 4 dagen en een lagere prijs!

Dat de HTC One M9+ naar Nederland komt is geen nieuws meer. Het toestel zou medio deze maand (juli) in de winkels verschijnen. Een week geleden dook hij op in een webshop waarbij 14 juli als eerst mogelijke verwachte leverdatum vermeld werd.

Vandaag is het toestel echter ook te zien in de webshop van Belsimpel met een levertijd van 2 tot 4 dagen. Dat zou dus betekenen dat HTC fans die de One M9 links hebben laten liggen maar de One M9+ wel het overwegen waard vinden, dit toestel met een beetje geluk nog deze week in huis kunnen hebben. Dat jullie het weten ;)

Opvallend is wel dat de losse toestelprijs die Belsimpel meldt 50 euro goedkoper is dan de prijs van de One M9 toen deze enkele maanden geleden op de markt kwam. Dat zou kunnen betekenen dat de e-tailer een speciale aanbieding heeft of dat HTC de adviesprijs gewoon heeft laten zakken in een poging meer klanten over de streep te trekken. En dan klinkt (en is) 699 euro natuurlijk beter dan 749 of het prijskaartje van 759 euro dat vorige week bij Centralpoint gemeld werd.

Nog maar even de specs van de HTC One M9+ met tussen haakjes, waar dat van toepassing is, de verschillen met de One M9.

- 5.2 inch QHD, 2560 x1440 pixels, display (5 inch Full HD)
- 2.2 Ghz octa core MediaTek processor (1.9 GHz octa core Qualcomm Snapdragon 810)
- 20 megapixel camera met duo lens (single lens 20 megapixel cam)
- Home button met vingerafdruk scanner (niet op de One M9)
- 3GB RAM
- 2840 mAh accu
- 4 megapixel 'UtraPixel' selfie camera
- Android Lollipop met HTC Sense 7
- Bluetooth 4.1, WiFi, GPS, NFC

Bron