Youfone sim only

Youfone is een jonge provider die op het gebied van mobiele telefonie enkel sim only abonnementen aanbiedt. Hierdoor kunnen ze een zeer uitgebreid aanbod aanbieden voor mensen die op zoek zijn naar hun ideale Youfone sim only. De provider hoort bij de goedkoopste aanbieders van sim only en biedt naast een grote verscheidenheid abonnementen ook andere services aan. Zo kun je naast je mobiele abo ook een alles-in-1-pakket afsluiten, wat bestaat uit internet, TV en vast bellen. Ook biedt de provider databundels voor tablets aan, zodat je buitenshuis op jouw tablet films kunt bekijken.

Abonnement zonder toestel

Als je al een goedwerkende mobiele telefoon hebt, maar wel een nieuw abonnement nodig hebt, dan is een Youfone sim only heel geschikt voor jou. Met Youfone sim only heb je een grote keuze uit verschillende abonnementen. Voor de ouderwetse bellers die geen behoefte hebben aan mobiel internetten, zijn er bundels verkrijgbaar zonder MB’s en met belminuten en sms’jes, zodat je jouw maandlasten laag kunt houden. Al voor enkele euro’s per maand kun je een contract afsluiten. Als je graag altijd en overal online bent dan heb je keuze uit verschillende Youfone sim only pakketten. Een voordeel van Youfone sim only is dat je bij het afsluiten van een 2-jarig abonnement de eerste maand geen abonnementskosten betaalt en dat nummerbehoud bij Youfone sim only gratis is. Een nadeel van een abonnement afsluiten bij deze provider is dat je later niet kunt overstappen naar een abonnement met mobiel. Met Youfone sim only kun je gebruik maken van het stabiele en snelle netwerk van de grote provider KPN. Om zeker te weten dat je jouw abonnementskosten niet overschrijdt, kun je gratis een data- en belplafond instellen.

Het netwerk van Youfone sim only

Het is een virtuele mobiele provider en heeft zelf dus geen zendmasten. Wanneer je Youfone sim only hebt, dan heb je het betrouwbare en snelle netwerk van KPN tot jouw beschikking. Hierdoor heb je dus in heel Nederland een uitstekende dekking en kun je altijd en overal snel mobiel bellen en internetten. Let er wel op dat het kan zijn dat je in een beboste omgeving of in de kelder van een gebouw minder bereik hebt, dan wanneer je middenin een grote stad staat. Dit is niet alleen bij het netwerk van KPN het geval en geldt dus voor de netwerken van alle providers. In het buitenland heb je met Youfone sim only ook gewoon bereik: je maakt dan gebruik van de netwerken van buitenlandse providers. Bij Youfone sim only kun je kiezen uit 3G of 4G, zodat je zelf kunt bepalen hoe snel jouw verbinding is en hoeveel geld je wilt uitgeven aan extra snel internet. De maximale downloadsnelheid van de 4G is maar liefst 256 Mbit/s. Hoeft het voor jou allemaal niet zo snel? Kies dan voor een abonnement met 3G.

Awards

Youfone heeft een uitstekende klantenservice en dat blijkt! Zo heeft het bedrijf in 2016 verschillende prijzen gewonnen met betrekking tot klantvriendelijkheid en ook in 2017 hebben ze de Beste Service Award in de wacht gesleept. Voor gezinnen is het ook een zeer geschikte aanbieder: doordat je een bel- en dataplafond kunt aangeven, weet je zeker dat jouw kinderen hun abonnementskosten niet overstijgen en je kunt met Youfone sim only heel goed de kosten in de gaten houden. Mede om deze redenen heeft het bedrijf in 2016 de Gezinsaward gewonnen. De website van deze provider is zeer overzichtelijk; het is dan ook niet voor niks dat zein 2016 de Website van het jaar verkiezingen hebben gewonnen. Zo kun je bijvoorbeeld snel en eenvoudig bepalen wat jouw ideale bundel wordt door te schatten wat jouw verbruik ongeveer is. Ook kun je zowel online als via de telefoon de medewerkers bereiken. Wanneer je veel waarde hecht aan een goede service en goedkope abonnementen, dan is een Youfone sim only abonnement dus zeker een heel goede optie voor jou!