T-mobile

T-mobile behoort tot de drie grootste mobiele providers van Nederland. Het bedrijf is onderdeel van de Deutsche Telekom en heeft in totaal 3,7 miljoen klanten. De provider heeft een eigen netwerk in Nederland met een uitstekend landelijk bereik. Via de provider is het mogelijk om verschillende soorten bundels af te sluiten. Het fijne van een T-mobile abonnement met toestel is dat je bundels tijdens het contract kan bijstellen. Je betaalt zo nooit teveel als je ineens meer gebruik gaat maken van je belbundel. Op deze manier probeert het bedrijf onverwachte kosten te voorkomen. Ontdek via onze site de verschillende mogelijkheden.

Een abonnement met toestel afsluiten bij T-mobile

Je kunt kiezen voor een T-mobile abonnement met toestel. Sinds de nieuwe regelgeving krijg je een toestel niet meer gratis bij een abonnement. Je sluit dus een belbundel en toestelkrediet af. Elke maand betaal je een stukje van je telefoon af plus de kosten van je abonnement. Kies je voor een toestel ter waarde van €250 of meer? Dan wordt je toestelkrediet officieel gezien als een lening. Je lening wordt aangemeld bij het BKR en kan van invloed zijn op het afsluiten van een hypotheek. Deze nieuwe regels gelden niet alleen bij deze provider, maar ook bij andere providers in Nederland. Eventueel kan je er ook voor kiezen om eenmalig een bedrag bij te betalen. Je krijgt dan een abonnement met toestel die je voor een deel zelf vooraf betaald hebt. Als je door je aanbetaling onder de 250 komt wordt je krediet niet officieel aangemeld. Naast een toestelkrediet zitten er voordelen aan een abonnement met toestel bij T-mobile. Onbeperkt bellen is bijvoorbeeld bij vrijwel alle bundels standaard inbegrepen. Een ander voordeel is ‘T-mobile samen’. Als je vriend(in) klant is bij dezelfde provider, dan kunnen jullie samen in één groep. Met het ‘samen abonnement’ krijg je vijf euro per maand korting. Er zijn verder geen verplichtingen behalve dat jullie elkaar opgeven voor de groep.

Netwerk en bereik

Het onafhankelijke wereldwijde testpanel P3 Communications heeft T-mobile al twee jaar op rij als beste provider van Nederland uitgeroepen. Zowel het bereik met bellen als data komen als beste naar voren. In de afgelopen jaren heeft de provider ook een uitstekend 4G netwerk opgebouwd. In totaal zijn er meer dan elfduizend zendmasten in Nederland verspreid over 4700 locaties. Deze provider heeft hierdoor de grootste datacapaciteit van Nederland. Standaard krijgen klanten bij een T-mobile abonnement met toestel 4G dekking. De gemiddelde snelheid van het datanetwerk ligt op 60Mbit per seconde. De maximale snelheid die gehaald kan worden is 300Mbit per seconde. Het bereik op de meeste plekken ligt tussen de 100 en 200Mbit per seconde. Je kan met deze snelheid zelfs onderweg een film streamen via Netflix. Een film streamen is nog makkelijker met onbeperkt internet . Je hoeft dan niet op je databundel te letten. In de zomer van 2017 is de eerste stap gezet naar het opzetten van een 5G netwerk in Nederland. Met het nieuwe 5G netwerk zouden klanten stabieler en sneller kunnen internetten. Eind 2017 is het nieuwe netwerk al klaar voor 4.5 G en dit zal later verder doorontwikkeld worden naar 5G.

Zakelijke dienstverlening bij T-mobile

Speciaal voor ondernemers heeft T-mobile een aantal zakelijke abonnementen met toestel. Een voordeel bij zakelijk is onbeperkt bellen in Nederland en de EU. Wil je liever een sim only? Speciaal voor ondernemers zijn er Unlimited varianten. Je kunt dan voor een vast laag bedrag per maand onbeperkt bellen in Nederland en de EU en je krijgt een extra grote databundel. Eventueel kan je zelfs een bundel nemen voor onbeperkt bellen en internetten in NL, EU en de VS. Alleen als zzp’er wil je liever niet lang aan een contract vastzitten. Je kunt via de zakelijke afdeling een abonnement afsluiten voor 1 maand. Elke maand kun je het vrijblijvend weer opzeggen. Uiteraard betaal je wel iets meer voor een maandbundel dan een tweejarig contract. Wil je graag meerdere abonnementen afsluiten voor je bedrijf? Eventueel kan T-mobile maatwerk leveren en speciaal voor jouw bedrijf een abonnement afsluiten. Je krijgt bij een groot bedrijf je eigen accountteam aangewezen voor vragen of het regelen van een nieuw abonnement. Op deze manier kan je snel schakelen als er nieuw personeel in dienst komt.

Klantenservice

Het is altijd prettig als je bij problemen terecht kan bij iemand van de klantenservice. De klantenservice van T-mobile is bereikbaar via de telefoon, e-mail, social media of het forum. Voordat je met de klantenservice in contact kan komen is er een pagina met de meest gestelde vragen. Je kan hier het antwoord terugvinden op de vragen die regelmatig gesteld worden aan de klantenservice. Staat je vraag er niet tussen? Dan word je doorverwezen naar de klantenservicepagina. Je kan op deze pagina zien hoe je in contact komt met de klantenservice. Je ziet meteen de actuele wachttijd als je via de chat, mail of social media een vraag stelt. De snelste reactietijd is nog altijd via de telefoon. Van maandag tot en met zaterdag kan je de klantenservice bellen als je vragen hebt. Dit kan via een 06 nummer. Je betaalt hierbij alleen je standaard belkosten. Heb je een vraag die niet meteen beantwoord hoeft te worden? Stel jouw vraag in het forum en andere klanten helpen je om deze te beantwoorden. Uiteraard beantwoordt de provider zelf ook vragen op het forum.

Combineer je T-mobile abonnement met een thuis abonnement

Je hebt een T-mobile abonnement met toestel afgesloten. Alleen thuis gebruik je nog steeds een andere provider. Je kan eventueel overstappen naar een ‘alles in 1’ van T-mobile. Bij ‘alles in ’ krijg je internet, tv en vast bellen. Een van de grootste voordelen is dat je het pakket maandelijks kan aanpassen. Is je internet bijvoorbeeld niet snel genoeg? Je kunt je bundel iedere maand een trapje hoger zetten. Je krijgt zo 100 mb per seconde in plaats van 20 MB. Je kan helemaal zelf je eigen ‘alles in 1 pakket’ samenstellen. Bij een ‘T-mobile thuis abonnement’ zit FOX eredivisie standaard inbegrepen. Ben je al in het bezit van een abonnement met toestel bij T-mobile? Eventueel kan je dan in combinatie 2,50 korting krijgen op de maandelijks rekening. Vergeet dit niet aan te geven als je gebruik wil maken van de Thuis diensten. Afhankelijk van je postcodegebied is het mogelijk om te kiezen voor glasvezel internet. Hiermee kan je snelheden tot wel 500 MB per seconde halen. Als je een abonnement afsluit krijg je altijd gratis wifi service om het bereik te controleren. Ben je benieuwd wat de magenta provider voor jou kan betekenen? Ontdek de aanvullende service direct online!