Samsung Ativ S lancering uitgesteld naar (Q1) 2013 ?

Ma 26 november 2012 23:10, Ron Smeets, 5757

Samsung Ativ S lancering uitgesteld naar (Q1) 2013 ?

De Samsung Ativ S met Windows Phone 8 werd in Berlijn, tijdens de IFA al zo ongeveer aangekondigd. Enkele weken geleden hield de fabrikant ook al een Nederlandse perspresentatie waar het toestel, toen met een volledig werkende Windows Phone 8 versie, te zien was. Over de lanceerdatum zij de fabrikant toen dat hij eind november in de Nederlandse winkels zou liggen. Dat is dus nu zo ongeveer, maar tot nu toe is het toestel nog niet leverbaar.

Intussen verschijnen in de landen om ons heen meer en meer berichten dat de winkellancering van de Samsung Ativ S vertraging opgelopen heeft. In Engeland wordt het toestel nu pas medio december verwacht en in Duitsland is de Ativ S bij  T-Mobile zelfs uit de portfolio voor het vierde kwartaal gehaald.

De Duitse afdeling van T-Mobile maakte dat enkele dagen geleden al via Twitter bekend. Dat zou dus betekenen dat de Ativ S bij onze oosterburen op z'n vroegst pas begin 2013 beschikbaar zal zijn. Nu gebeurt het wel vaker dat providers een toestel niet meteen opnemen in hun assortiment. Maar in dit geval is het wel een optelsom van 'uitstel' berichten.

De T-Mobile tweet, de berichten over uitstel in Engeland en het uitblijven van de Nederlandse beschikbaarheid maken de onzekerheid over de release van de Ativ S alleen maar groter. Letwel, Samsung heeft nog een paar dagen om de belofte 'eind november in de winkels' bij ons in Nederland na te komen. Natuurlijk heb ik Samsung om commentaar gevraagd, maar vanavond heb ik daar nog geen antwoord op gekregen. Het is dan ook al laat ;-) Als Samsung Nederland nog reageert, dan voeg ik dat antwoord later wel toe.

UPDATE (23u50): Een beetje goed nieuws is er ook nog te melden. Geen reactie van Samsung Nederland, maar wel een bericht dat de Ativ S naar verwachting vanaf 4 december in Portugal uitgeleverd wordt, aldus de lokale online winkel van Fnac.

De Duitse Tweet: 

TMo-D-Ativ-S-Uitstel-Tweet

Via (T-Mobile Duitsland)

Reacties (1)

 

  • Sfu
  • Di 27 nov 2012, 15:00

  @ Ron Smeets,

  ''Over de lanceerdatum zij de fabrikant''..

  Normaal gesproken ben ik niet zo'n muggenzifter maar dit is er wel een die er uit z.s.m. uit moet.

Reageren

 • E-mail adres wordt niet getoond

 • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.

  * Verplicht veldReviews

 • Eerste indruk HTC Desire Eye en Re camera Toestellen

  HTC zet stevig in op foto's, video's en selfies. De Desire Eye en Re camera van dichtbij bekeken,

 • Eerste indruk Sony Xperia Z3; mega accu en dito camera Toestellen

  Sony heeft de Xperia Z3 precies op de juiste punten beter gemaakt dan zijn voorganger en concurrenten

 • Eerste indruk iPhone 6 en iPhone 6 Plus: groter, grootst Toestellen

  De twee nieuwe iPhones zijn vooral groter en ronder dan de voorgangers. Hoort Apple nu bij de 'grote jongens'? Mijn eerste indruk

Poll

Wanneer is jouw angst voor dataroaming verdwenen?

MC Fotofeed

Foto-Donker-Lumia-920

Top 5 toestellen

 1. Nokia Lumia 800 (26993)
 2. Nokia Lumia 900 (22514)
 3. Nokia C6-01 (21812)
 4. Samsung i9100 Galaxy S II (21020)
 5. Foony (20694)


Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de MC nieuwsbrief:

DC Mobile

Zoeken

Facebook MCContact met MC

Add to Google
RSS Feed

© 2005-2014 Mobilecowboys.nl - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Mobilecowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines