Met korting naar de Mobile Convention Amsterdam

Di 17 april 2012 11:00, Redactie, 10705

Met korting naar de Mobile Convention Amsterdam

Het mobile event van het jaar, Mobile Convention Amsterdam, met speciale Mobile Cowboys korting. 8 mei Beurs van Berlage Amsterdam.

Onze wereld is mobiel. 77% van de wereldbevolking maakt gebruik van mobiel als belangrijkste communicatiemiddel. De afgelopen drie jaar zijn er meer dan 300.000 mobiele apps ontwikkeld en M-payments hebben nu een waarde van US $ 240 miljard. De voorspellingen voor de komende jaren zijn 'booming'. Bedrijven en merken zullen nu een substantiële aanwezigheid in deze mobiele wereld moeten creëren. En wat doet uw bedrijf? Wat is uw next step in mobiel?

Mobile Convention Amsterdam navigeert u in één dag door de mobiele mogelijkheden met 50+ sessies, internationale topsprekers, experts en top cases. Een spot on update over de mobile topics van dit moment: social media, mobile couponing, location based services, mobile payment, m-commerce, augmented reality en mobile advertising.

In diverse tracks wordt ingegaan op de trends en ontwikkelingen van dit moment. Brand Marketing toont topspelers uit mobile marketing de kansen en lessons learned.  Met vragen zoals wat is een succesvolle app en hoe  verwerkt ik mobile in mijn bestaande marketing mix.  Met cases van de juryvoorzitter van Mobile Lions Cannes (Saatchi &Saatchi), mobile goeroe Tomi Ahonen, Google, KLM, Unilever en toonaangevende bureaus zoals We Love Design.

Media & publishing gaat in op hoe je mobile in kunt zetten voor media en uitgeven. Welke kansen biedt de iPad? Welke rol speelt mobile ten opzichte van print en online? En hoe kun je bv. augmented reality toepassen? Met o.a. cases van BBC (Olympische Spelen), Endemol en Sanoma Media.

Business laat de kansen en uitdagingen zien van het gebruik van mobile in business. Hoor alles over de toepassing van mobile in e-commerce, sales en business processen. Inspirerende verhalen van o.a. Asymco.com, MEF en het panel over Mobile Payments (ABN, ING en Rabobank).

In Implementation komt de meer praktische kant aan bod. Hoe kun je je bedrijf aanpassen aan Mobile? Wat is er nodig? Hoe maak je een app en hoe lang duurt dat? Wat zijn de kosten? Mobile Convention Amsterdam biedt een instant update met insights, overviews en best en worst cases van o.a. Moop.Me en Beyond Reality.

Profiteer van een speciale Mobile Cowboys korting van 50,- euro en registreer met code MCA109MP.

Meer weten? Surf naar: www.mobileconventionamsterdam.nl

Reacties (1)

 

  • Jake
  • Wo 18 apr 2012, 08:56

  Het lijkt me een interessant event. Zeker als student die verder wil kijken op de mobile market.

  Totdat ik de prijs zag. Ik vind 400 euro belachelijk veel in mijn ogen. Creatieve events ben ik ook eerder geweest voor 0 tot 50 euro.

  Toch jammer. Maar mooie actie die korting. :).

Reageren

 • E-mail adres wordt niet getoond

 • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.

  * Verplicht veldReviews

 • Eerste indruk HTC Desire Eye en Re camera Toestellen

  HTC zet stevig in op foto's, video's en selfies. De Desire Eye en Re camera van dichtbij bekeken,

 • Eerste indruk Sony Xperia Z3; mega accu en dito camera Toestellen

  Sony heeft de Xperia Z3 precies op de juiste punten beter gemaakt dan zijn voorganger en concurrenten

 • Eerste indruk iPhone 6 en iPhone 6 Plus: groter, grootst Toestellen

  De twee nieuwe iPhones zijn vooral groter en ronder dan de voorgangers. Hoort Apple nu bij de 'grote jongens'? Mijn eerste indruk

Poll

Wanneer is jouw angst voor dataroaming verdwenen?

MC Fotofeed

Foto-Donker-Lumia-920

Top 5 toestellen

 1. Nokia Lumia 800 (27022)
 2. Nokia Lumia 900 (22536)
 3. Nokia C6-01 (21825)
 4. Samsung i9100 Galaxy S II (21051)
 5. Foony (20729)


Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de MC nieuwsbrief:

DC Mobile

Zoeken

Facebook MCContact met MC

Add to Google
RSS Feed

© 2005-2014 Mobilecowboys.nl - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Mobilecowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines