Sony Mobile start channel op 22tracks

Za 7 april 2012 12:40, Marc Wielaert, 12275

Sony Mobile start channel op 22tracks

Sony Mobile Nederland is tijdelijk een samenwerking aangegaan met het streaming muziekkanaal 22tracks. Niet alleen kan je 22tracks op je PC beluisteren, maar ook op je mobiel, via een app voor Android (gratis) of iOS (€1,59). Daar vind je dan een selectie van 22 nummers uit 22 verschillende stijlen en genres, op dit moment gekozen door muziekkenners uit drie steden: Amsterdam, Brussel en sinds kort ook Londen.

Maar ook andere partijen kunnen er hun favoriete muziekmix aanbieden, en sinds kort is dat dus - naast de keuze van een theater in Amsterdam en van het tijdschrift Nieuwe Revu - ook een muziekkanaal dat vaart onder de vlag van de Sony Xperia S, ter gelegenheid van de komst van deze eerste smartphone van Sony. Sony's muziekkanaal zal echter geen permanente plek vinden binnen 22tracks.

Xperia%2021

Het kanaal is begonnen met een selectie uit de soundtracks van de films van Wes Anderson, die ook een schitterende commercial van Sony's Xperia S heeft geregisseerd. 


Anders dan de meeste van de kanalen op 22tracks is het Sony Xperia S kanaal op dit moment opvallend gevarieerd qua stijlen en genres - van Yves Montand tot Jill Scott, van Dave Brubeck tot Nas.

Xperia%2031

Maar Sony is ook al begonnen met het vragen om input van de bezoekers van 22 tracks, die uiteindelijk samen het Xperia S kanaal zullen gaan samenstellen.

Xperia%2011

Sony roept ook via Facebook op om je eigen voorkeur kenbaar te maken. De door de bezoekers van Facebook en 22tracks op de mobiel gekozen muziek is over twee weken te horen op "eigen" kanaal van Sony op 22tracks. Daarna kan je nog enkele weken genieten van je eigen keuze.

Reageren

 • E-mail adres wordt niet getoond

 • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.

  * Verplicht veldReviews

 • Review: Drie dagen met de Galaxy Note 4 (video) Toestellen

  Samsung heeft de phablet groot gemaakt, letterlijk en figuurlijk. Hoe bevalt de Note 4 na drie dagen?

 • Eerste indruk HTC Desire Eye en Re camera Toestellen

  HTC zet stevig in op foto's, video's en selfies. De Desire Eye en Re camera van dichtbij bekeken,

 • Eerste indruk Sony Xperia Z3; mega accu en dito camera Toestellen

  Sony heeft de Xperia Z3 precies op de juiste punten beter gemaakt dan zijn voorganger en concurrenten

 • Eerste indruk iPhone 6 en iPhone 6 Plus: groter, grootst Toestellen

  De twee nieuwe iPhones zijn vooral groter en ronder dan de voorgangers. Hoort Apple nu bij de 'grote jongens'? Mijn eerste indruk

Poll

Wanneer is jouw angst voor dataroaming verdwenen?

MC Fotofeed

Foto-Donker-Lumia-920

Top 5 toestellen

 1. Nokia Lumia 800 (27147)
 2. Nokia Lumia 900 (22654)
 3. Nokia C6-01 (21892)
 4. Samsung i9100 Galaxy S II (21183)
 5. Foony (20837)


Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de MC nieuwsbrief:

DC Mobile

Zoeken

Facebook MCContact met MC

Add to Google
RSS Feed

© 2005-2014 Mobilecowboys.nl - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Mobilecowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines