Vierde Mobile Unconference en eerste Nederlandse AppCircus

Do 7 april 2011 14:58, Ron Smeets, 9030

Vierde Mobile Unconference en eerste Nederlandse AppCircus

Op maandag 16 mei trekken app ontwikkelaars uit binnen- en buitenland naar Rotterdam om daar aan de vierde Mobile Unconference deel te nemen.

Deze editie van het event voor mobile appdevelopers wordt gekoppeld aan het AppCircus. Het is voor het eerst dat deze wereldwijde showcase van mobile apps naar Nederland komt.

De Mobile Unconference wordt gehouden in 'De Machinist' in Rotterdam. Tijdens dit evenement kunnen ontwikkelaars en andere app specialisten ervaringen en kennis uitwisselen. Het programma van dit evenement wordt door de bezoekers in 'Barcamp' stijl ingevuld.

Ontwikkelaars, ondernemers, start-ups en bedrijven bespreken onder andere de nieuwste trends op het gebied van mobiele software. Eerdere edities werden door een aantal enthousiaste professionals uit de interactieve media en gaming sector in Rotterdam en Düsseldorf georganiseerd, waaronder Mangrove, Codeglue en MobileGamesBlog. De organisatie wordt verder ondersteund door Syntens en de Rotterdam Media Commission.

De avond na de Mobile Unconference zal in het teken staan van de eerste Nederlandse versie van AppCircus, een concept van DotOpen uit Barcelona. Hier presenteren ontwikkelaars in een 3-minuten-pitch hun, door de online jury geselecteerde, mobile applicatie. Een offline jury beoordeelt de apps en kiest haar favorieten. Deze maken kans om genomineerd te worden voor de jaarlijkse Mobile Premier Awards in Barcelona. Zowel de online als de offline jury bestaat uit prominente spelers uit de industrie (waaronder ook een afgevaardigde van Mobile Cowboys ;-))

App ontwikkelaars en alle andere geïnteresseerden worden opgeroepen om zich aan te melden! De deadline voor het insturen van apps voor deelname aan het AppCircus is 6 mei a.s.

Reageren

 • E-mail adres wordt niet getoond

 • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.

  * Verplicht veldReviews

 • Review: Drie dagen met de Galaxy Note 4 (video) Toestellen

  Samsung heeft de phablet groot gemaakt, letterlijk en figuurlijk. Hoe bevalt de Note 4 na drie dagen?

 • Eerste indruk HTC Desire Eye en Re camera Toestellen

  HTC zet stevig in op foto's, video's en selfies. De Desire Eye en Re camera van dichtbij bekeken,

 • Eerste indruk Sony Xperia Z3; mega accu en dito camera Toestellen

  Sony heeft de Xperia Z3 precies op de juiste punten beter gemaakt dan zijn voorganger en concurrenten

 • Eerste indruk iPhone 6 en iPhone 6 Plus: groter, grootst Toestellen

  De twee nieuwe iPhones zijn vooral groter en ronder dan de voorgangers. Hoort Apple nu bij de 'grote jongens'? Mijn eerste indruk

Poll

Wanneer is jouw angst voor dataroaming verdwenen?

MC Fotofeed

Foto-Donker-Lumia-920

Top 5 toestellen

 1. Nokia Lumia 800 (27227)
 2. Nokia Lumia 900 (22735)
 3. Nokia C6-01 (21938)
 4. Samsung i9100 Galaxy S II (21247)
 5. Foony (20889)


Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de MC nieuwsbrief:

DC Mobile

Zoeken

Facebook MCContact met MC

Add to Google
RSS Feed

© 2005-2014 Mobilecowboys.nl - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Mobilecowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines