T-Mobile UK verlaagt datalimiet voor iPhone klanten

Za 15 januari 2011 18:00, Ron Smeets, 4629

T-Mobile UK verlaagt datalimiet voor iPhone klanten

T-Mobile UK heeft de woede van veel iPhone klanten over zich heen geroepen nadat de provider enkele dagen geleden besloot om de data limiet voor iPhone gebruikers te verlagen van 3GB naar 500MB.

Inmiddels heeft T-Mobile UK haar besluit ietwat aangepast. Aanvankelijk zouden de nieuwe limieten namelijk voor alle (nieuwe én bestaande) iPhone klanten gaan gelden, maar daar is de provider nu van afgestapt. De nieuwe voorwaarden gaan in op 1 februari en gelden alleen voor klanten die een nieuw iPhone abonnement afsluiten of aan verlenging toe zijn.

In Nederland worden ook meer en meer mobiele data abonnementen voorzien hogere prijskaartjes en lagere data limieten of FUP's. Het heeft er alle schijn van dat het extreme mobiele data gebruik van een deel van de klanten daar debet aan is. Op zich begrijpelijk omdat de providers fors moeten investeren in hun netwerken om het explosief groeiende gebruik van mobiele data te kunnen blijven ondersteunen maar het blijft natuurlijk vervelend. Een jaar geleden werd enorm gestunt met tarieven en voorwaarden om zoveel mogelijk klanten over de streep te trekken en nu lijkt het erop dat we daarvoor met z'n allen de prijs moeten gaan betalen.

Overigens doet T-Mobile Nederland daar nog niet aan mee. Vooralsnog heeft deze provider geen plannen om de 'onbeperkte data limiet' voor haar iPhone klanten te gaan aanpassen en daarnaast loopt op dit moment ook een actie waarbij nieuwe klanten die een abonnement afsluiten (met uitzondering van de iPhone abonnementen) een jaar lang gratis gebruik mogen maken van mobiel internet.

Reageren

 • E-mail adres wordt niet getoond

 • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.

  * Verplicht veldReviews

 • Review: Drie dagen met de Galaxy Note 4 (video) Toestellen

  Samsung heeft de phablet groot gemaakt, letterlijk en figuurlijk. Hoe bevalt de Note 4 na drie dagen?

 • Eerste indruk HTC Desire Eye en Re camera Toestellen

  HTC zet stevig in op foto's, video's en selfies. De Desire Eye en Re camera van dichtbij bekeken,

 • Eerste indruk Sony Xperia Z3; mega accu en dito camera Toestellen

  Sony heeft de Xperia Z3 precies op de juiste punten beter gemaakt dan zijn voorganger en concurrenten

 • Eerste indruk iPhone 6 en iPhone 6 Plus: groter, grootst Toestellen

  De twee nieuwe iPhones zijn vooral groter en ronder dan de voorgangers. Hoort Apple nu bij de 'grote jongens'? Mijn eerste indruk

Poll

Wanneer is jouw angst voor dataroaming verdwenen?

MC Fotofeed

Foto-Donker-Lumia-920

Top 5 toestellen

 1. Nokia Lumia 800 (27380)
 2. Nokia Lumia 900 (22860)
 3. Nokia C6-01 (22038)
 4. Samsung i9100 Galaxy S II (21365)
 5. Foony (20990)


Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de MC nieuwsbrief:

DC Mobile

Zoeken

Facebook MCContact met MC

Add to Google
RSS Feed

© 2005-2014 Mobilecowboys.nl - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Mobilecowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines