GSM Retourplan lanceert mobile website

Ma 5 juli 2010 18:10, Richard Otto, 5543

GSM Retourplan lanceert mobile website

Stichting GSM Retourplan heeft een mobiele website door het full service communicatiebureau OneShoe laten ontwikkelen. De stichting zal onder andere op haar communicatie-uitingen, zoals posters en inzamelboxen, een QR code plaatsen om consumenten op een makkelijke en snelle manier inzicht te geven in de activiteiten van de stichting en uit te leggen hoe je deel kunt nemen. Consumenten kunnen met deze techniek direct meer informatie verkrijgen en bedrijven kunnen zich aanmelden om vriend van de stichting te worden.

Het GSM Retourplan is een stichting met als doel: Het inzamelen van zoveel mogelijk oude mobieltjes om ze een tweede leven te geven of op verantwoorde wijze te laten recyclen. De netto opbrengst komt geheel ten goede aan goede doelen. One Shoe mobile omarmt het initiatief van deze stichting en wil graag een bijdrage leveren om meer bekendheid voor de stichting te genereren. One Shoe mobile ontwikkelde daarom voor de stichting een mobiele website en is daarmee Vriend geworden van het GSM Retourplan.

Volgens Ronald de Groot van One Shoe mobile is het GSM Retourplan een geweldig initiatief: “Voor zowel de goede doelen als voor de consument is het van belang dat de stichting meer aandacht krijgt, daarnaast past het initiatief ook bij de markt waar in wij opereren. Met de komst van de smartphones zijn er honderden oude mobiele telefoons in een la terecht gekomen, wij vinden het belangrijk als organisatie, die actief is in de mobiele markt, om hier iets mee te doen. We hopen dan ook dat meer organisaties aan zullen sluiten”.

GSM Retourplan
Begin 2010 is het GSM Retourplan een omvangrijk recycleprogramma gestart om te voorkomen dat oude mobiele telefoons schade aan het milieu aanrichten. Het is de bedoeling dat ook andere bedrijven meedoen, zodat het grootste handset recyclingprogramma van Nederland ontstaat. De opbrengsten van het programma gaan volledig naar het World Food Programme en War Child. Meer informatie is te vinden op www.gsmretourplan.nl of hier (www.adbridge.nl/gsmretourplan) op de mobiele website van het GSM Retourplan.

Reageren

 • E-mail adres wordt niet getoond

 • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.

  * Verplicht veldReviews

 • Eerste indruk HTC Desire Eye en Re camera Toestellen

  HTC zet stevig in op foto's, video's en selfies. De Desire Eye en Re camera van dichtbij bekeken,

 • Eerste indruk Sony Xperia Z3; mega accu en dito camera Toestellen

  Sony heeft de Xperia Z3 precies op de juiste punten beter gemaakt dan zijn voorganger en concurrenten

 • Eerste indruk iPhone 6 en iPhone 6 Plus: groter, grootst Toestellen

  De twee nieuwe iPhones zijn vooral groter en ronder dan de voorgangers. Hoort Apple nu bij de 'grote jongens'? Mijn eerste indruk

Poll

Wanneer is jouw angst voor dataroaming verdwenen?

MC Fotofeed

Foto-Donker-Lumia-920

Top 5 toestellen

 1. Nokia Lumia 800 (27002)
 2. Nokia Lumia 900 (22520)
 3. Nokia C6-01 (21817)
 4. Samsung i9100 Galaxy S II (21031)
 5. Foony (20704)


Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de MC nieuwsbrief:

DC Mobile

Zoeken

Facebook MCContact met MC

Add to Google
RSS Feed

© 2005-2014 Mobilecowboys.nl - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Mobilecowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines