HTC Smart MWC hands-on

Di 16 februari 2010 13:10, Redactie, 5151

HTC Smart MWC hands-on

Dit is de HTC smart, HTC´s low-budget telefoon met het Brew Mobile besturingssysteem. Dit toestel zal de volgende maand (als het goed is) op de markt gaan komen.

Dit toestel is inderdaad al in januari op de CES in Las Vagas aangekondigd, echter hebben wij er tot op heden nog niet zelf mee kunnen spelen.

De specificaties van het toestel zijn natuurlijk al in Januari op de CES bekend gemaakt. Hieruit kon je al opmerken dat de naam ¨Smart¨ niet echt bij de telefoon zou passen omdat dit het vermoeden opwerkt dat we met een echte smartphone te maken hebben. Maar nadat je een paar minuutjes met het toestel hebt zitten spelen, kun je tot de conclusie komen dat de naam ¨Smart¨ voor een toestel van 169,- euro nog zo slecht niet is.

Nogmaals: Betreft de specificaties is de HTC Smart geen koploper, maar specificaties van een toestel willen nog niet alles zeggen.

Het feit dat dit toestel door een 300 MHz sterke motor wordt aangedreven kun je absoluut niet van de buitenkant aflezen. Het toestel reageerde vrij rap en gecontroleerd, dus geen gekke crash of langzame reacties te bekennen. Aangezien we hier met een voor mij vrij onbekend besturingssysteem te maken hebben (Brew Mobile Platform) kon ik helaas niet zien of het toestel nou meerdere applicaties tegelijk draaide of niet.

Wat ik wel terug herkende was de typische HTC sense look waar het toestel van voorzien is. De icoontjes uit het menu en de layout van de settings zijn vrijwel identiek aan de icoontjes die we op van de overige HTC toestellen kennen.

DSC_0006
DSC_0007

Hellas heb ik geen foto´s van de camera kwaliteit van de HTC smart, maar je zou van de 3 Megapixel camera hetzelfde kunnen verwachten als dat je normaal gesproken van een 3  Megapixel zou verwachten. Wel heeft dit toestel een Led flash lampje aan boord. Ook de volgende flash-light applicatie is naar mijn mening behoorlijk ¨Smart¨ van HTC.

DSC_0005
DSC_0003

Tenslotte is het toestel binnekort ook in de rode uitvoering verkrijgbaar.

DSC_0017

Reacties (2)

 

  • Sfu
  • Di 16 feb 2010, 13:33

  jammer dat er geen touclflo 3d op zit. w00t 1ste post


  • Lars van Leeuwen
  • Wo 17 feb 2010, 00:07

  Mijn hartelijke felicitaties met de eerste reactie op dit artikel :-p

  w00t!! hihi...

Reageren

 • E-mail adres wordt niet getoond

 • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.

  * Verplicht veldReviews

 • 4G test: T-Mobile vs KPN vs Vodafone Nieuws

  KPN en Vodafone hebben al landelijke 4G dekking. T-Mobile begint in te lopen. Een 1e vergelijking

Poll

Wanneer is jouw angst voor dataroaming verdwenen?

MC Fotofeed

Foto-Donker-Lumia-920

Meest gelezen

Top 5 toestellen

 1. Nokia Lumia 800 (26443)
 2. Nokia Lumia 900 (21997)
 3. Nokia C6-01 (21294)
 4. Samsung i9100 Galaxy S II (20491)
 5. Foony (20130)


Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de MC nieuwsbrief:

DC Mobile

Zoeken

Facebook MCContact met MC

Add to Google
RSS Feed

© 2005-2014 Mobilecowboys.nl - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Mobilecowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines