AMOLED display van Samsung voor de volgende iPad generatie?

Vr 27 mei 2011 13:04, Ron Smeets, 5155

AMOLED display van Samsung voor de volgende iPad generatie?

Apple en Samsung zijn op dit moment bepaald niet elkaars grootste vrienden ;-) Toch is de Amerikaanse fabrikant een van Samsung's grootste klanten als het gaat om de aanschaf van onderdelen voor onder andere de iPhone en iPad.

Als we de laatste geruchten, afkomstig uit Korea, mogen geloven dan zou de volgende generatie van de iPad (iPad 3?) wel eens voorzien kunnen gaan worden van een Samsung AMOLED display.

De Korea Herald meldt namelijk dat Tim Cook, de tijdelijke CEO van Apple tijdens Job's ziekteverlof, onlangs bij Samsung in Seoul was om daar te spreken over de mogelijke levering van AMOLED displays voor de volgende versie van de iPad. Terloops meldt dezelfde, anonieme, bron ook nog even dat de volgende generatie van de iPad eind dit jaar al in de winkels zou moeten liggen.

Goed, het zijn nog geruchten maar het feit dat Samsung zelf er nog niet in geslaagd is om (betaalbare) AMOLED displays in haar eigen tablets te gebruiken maakt de kans dat de Koreanen Apple de primeur gaan geven hiermee volgens mij wel wat kleiner. Tenzij Samsung natuurlijk voor die tijd wel al een eigen Tab met AMOLED display op de markt brengt (en Apple daar niet ook weer een rechtzaak over opstart ;-)). De Koreanen hebben zo'n display onlangs overigens wel al gepresenteerd (zie foto) en die zouden later dit jaar ook al ingezet kunnen gaan worden. De tijd zal het leren.

Er wordt in het bericht overigens niet gemeld of Tim Cook zijn bezoek aan Samsung ook meteen aangegrepen heeft om wat nieuwe Samsung mobieltjes en tablets te bekijken en mee te nemen naar de VS ;-)))

Reageren

 • E-mail adres wordt niet getoond

 • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.

  * Verplicht veldReviews

 • Eerste indruk HTC Desire Eye en Re camera Toestellen

  HTC zet stevig in op foto's, video's en selfies. De Desire Eye en Re camera van dichtbij bekeken,

 • Eerste indruk Sony Xperia Z3; mega accu en dito camera Toestellen

  Sony heeft de Xperia Z3 precies op de juiste punten beter gemaakt dan zijn voorganger en concurrenten

 • Eerste indruk iPhone 6 en iPhone 6 Plus: groter, grootst Toestellen

  De twee nieuwe iPhones zijn vooral groter en ronder dan de voorgangers. Hoort Apple nu bij de 'grote jongens'? Mijn eerste indruk

Poll

Wanneer is jouw angst voor dataroaming verdwenen?

MC Fotofeed

Foto-Donker-Lumia-920

Top 5 toestellen

 1. Nokia Lumia 800 (27018)
 2. Nokia Lumia 900 (22532)
 3. Nokia C6-01 (21823)
 4. Samsung i9100 Galaxy S II (21046)
 5. Foony (20724)


Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de MC nieuwsbrief:

DC Mobile

Zoeken

Facebook MCContact met MC

Add to Google
RSS Feed

© 2005-2014 Mobilecowboys.nl - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Mobilecowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines