Portable Navi met land- en zeekaarten

Wo 29 maart 2006 08:12, Ron Smeets, 2919

Portable Navi met land- en zeekaarten

Garmin, een van de marktleiders op het gebied van portable navigatiesystemen brengt in Mei twee nieuwe modellen uit die zowel op het land als op de zee te gebruiken zijn.

De GPSMAP 378 en 478 kunnen voorzien worden van diverse land- en zeekaarten. Daarnaast worden de landkaarten ook uitgerust met informatie over de diepte van duizenden meren. Handig als je met je zeilboot op stap gaat.

De digitale kaarten worden geleverd door NavTEQ, wat betekent dat de toestellen in vrijwel heel de wereld de gebruiken zullen zijn.

Dankzij de optionele GXM30 antenne kunnen beide devices ook 'aangesloten' worden op de digitale satellietradio, XM Satellite, voor achtergrondmuziek, maar ook actuele weerkaarten en -data van de NEXRAD radar. Omdat deze navigatiesystemen ook op het water te gebruiken zijn heeft GARMIN ze ook meteen waterproof gemaakt. Ze kunnen zonder problemen een half uur in water van een meter diep blijven liggen. OK, gaan ze overboord, dan heb je een probleem, maar je hoeft je dus geen zorgen te maken over die ene golf die over de boeg van het schip slaat en tijdelijk het dek, en je Navigator, onder water zet.

De twee nieuwe Garmin's gaan zo rond de 1000 Euro kosten. Voor de optionele antenne mag je nog eens ruim 200 Euro extra reserveren.Gerelateerde links:
Twig GPS phone met NavTeq navigatie
Siemens' multimedia navigatie GSM
Navigator met stemherkenning
Onthulling nieuwe TomTom's tijdens de CeBIT

Reageren

  • E-mail adres wordt niet getoond

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.

    * Verplicht veldLaatste reacties

Poll

Wanneer is jouw angst voor dataroaming verdwenen?

MC Fotofeed

Foto-Donker-Lumia-920

Top 5 toestellen

  1. Nokia Lumia 800 (24279)
  2. Nokia Lumia 900 (20127)
  3. Nokia C6-01 (19270)
  4. Samsung i9100 Galaxy S II (18709)
  5. Foony (18247)


Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de MC nieuwsbrief:

DC Mobile

Zoeken

Facebook MCContact met MC

Add to Google
RSS Feed

© 2005-2014 Mobilecowboys.nl - All Rights Reserved - All views and opinions expressed are those of the authors of Mobilecowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines