Entertainment
26 juni 2008 - Ron Smeets

Zwerver 'woont' half jaar op dak T-Mobile shop

Een zwerver in Boulder (Colorado) is afgelopen vrijdagavond gearresteerd nadat politieagenten hem zagen 'inbreken' bij een lokale T-Mobile winkel.

Na een korte achtervolging werd de 25-jarige man in de kraag gegrepen en toen bleek dus dat hij niet aan het inbreken was maar al sinds December op het dak van de winkel 'woonde'.

Medewerkers van de T-Mobile winkel vermoedden al een tijdje dat er iemand op het dak leefde omdat de poetsploeg onlangs kussens en een slaapzak op het dak aantroffen.

Zoals altijd heeft elk nadeel ook hier weer een voordeel, zij het tijdelijk, want de man heeft deze week in ieder geval een echt dak bóven zijn hoofd nadat hij tot zeven dagen cel veroordeeld werd wegens het 'inbreken' en vluchten voor de politie ;-)

Via: Cellular NewsGerelateerde links:
Daklozen steeds vaker mobiel bereikbaar
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.