Concepten
15 december 2008 - Ron Smeets

Zweeds-Japanse Android concepten

Met de toetreding van Sony Ericsson tot de Open Handset Alliance is de komst van de eerste Android Smartphone onder de Zweeds-Japanse vlag nog slechts een kwestie van tijd geworden.

Hoeveel tijd, dat weet alleen de fabrikant zelf maar mochten de creatieve R&D geesten in Lund nog op zoek zijn naar een leuk concept dan is een van deze wellicht een optie ;-)

Nu moet ik wel eerlijk bekennen dat het concept op de foto hiernaast beter zou passen bij de nieuwe Sony Touchscreen Walkman. Los van het feit dat de klok weer veel doet denken aan de TouchFlo UI van HTC. Nee, dan komt onderstaand concept toch meer in de goede richting.

Bijde concepten zijn overigens afkomstig van het Esato forum.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.