Geruchten
05 december 2011 - Ron Smeets

Zwarte Sony Ericsson Nozomi en onbekende Xperia's gespot

Dit weekend zijn nieuwe kiekjes (of renders) opgedoken van een aantal nog niet officieel aangekondigde Sony Ericsson Xperia toestellen. Zo is onder andere een zwarte uitvoering van de Nozomi (LT26i) te zien en twee design afbeeldingen van andere Xperia modellen.

Hieronder staan de afbeeldingen die gelekt / gespot zijn. Opvallend is dat de tweede onbekende Xperia een Android ICS scherm toont. Vooral de twee 'onbekende' Xperia's zien er weer gelikt uit. Nu nog hopen dat ze ook echt bestaan en binnenkort gepresenteerd worden (op de CES of het  MWC wellicht)

De onbekende Xperia's (de tweede dus met het Android ICS scherm). Specificaties worden hiervan verder nog niet genoemd: SE-Xperia-Onbekend-a SE-Xperia-Onbekend-b

En dan ook nog een grotere afbeelding van de zwarte Nozomi: SE-Nozomi-Zwart-a

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.