Geruchten
12 september 2006 - Ron Smeets

Zwarte SideKick III eventjes op eBay

In Nederland mogen we de derde generatie SideKicks nog steeds niet in de winkels bewonderen. In de VS doet momenteel het gerucht de ronde dat T-Mobile een Limited Black Edition van het toestel op de markt gaat brangen.

Op eBay was een van die toestellen al gesignaleerd. In totaal zouden er 500 gemaakt worden. Vreemd is wel dat de verkoper van de zwarte SideKick die op eBay stond zegt dat het toestel simlock-vrij is. Dat klinkt niet echt logisch, of hij moet 'm al zelf ge-unlocked hebben natuurlijk. Wat de geloofwaardigheid ook niet echt ten goede komt is het feit dat ie inmiddels dus alweer verdwenen is van eBay.

Officiele berichten dat er inderdaad een gelimiteerde oplage zwarte SK3's aan zit te komen zijn er nog niet.Gerelateerde links:
Pantech's eigen Sidekick
Sidekick III wist je credit cards
SideKick III voor 4050 dollar en de hond het huis uit
Paris Hilton showed haar nieuwe Sidekick
Derde generatie Sidekick heeft meer niet dan wel
Sidekick 3 vanaf juni te koop?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.