Toestellen
10 april 2008 - Ron Smeets

Zwarte N82 deze maand in de winkels

Dat hij er aan zat te komen is al langer bekend, maar Nokia heeft gisteren middels een officieel persbericht aangekondigd dat de zwarte uitvoering van de N82 nog deze maand in de Nederlandse (en Belgische) winkels zal liggen.

In het persbericht staat onder andere: "Met deze diepzwarte multimedia-computer kunnen gebruikers hun fotobeelden van een “geotag” voorzien, zodat naast tijdstip ook de locatie van de opname wordt vastgelegd.

De N82 biedt overtuigende fotografie functies, met onder meer een 5-megapixel camera, Carl Zeiss-lens en een Xenon-flitser. En dankzij de geavanceerde connectiviteit features kunnen gebruikers ook nieuwe ontdekkingen, reisroutes en locaties met elkaar delen.

De Nokia N82 in zwart is vanaf april op de markt en gaat ongeveer 545 euro excl. BTW kosten."

Die prijs ligt overigens wel ruim boven het bedrag dat in een eerder (engelstalig) persbericht van Nokia genoemd werd.

Nog even geduld dus. . .Gerelateerde links:
Commercial voor de zwarte N82
Zwarte N82 nu ook officieel aangekondigd door Nokia
Zwarte N82 in Zweedse video
Live foto's van de zwarte N82
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.