Geruchten
17 oktober 2008 - Ron Smeets

Zwart-gouden Soul op komst?

Als we dit gerucht, afkomstig van een Tsjechische bron, mogen geloven dan gaat Samsung binnenkort een zwart-gouden Limited Edition van de populaire Soul op de markt brengen.

Het toestel op de foto hiernaast ziet er niet slecht uit. Normaal ben ik geen liefhebber van gouden gadgets, maar de zwarte accenten die Samsung hier heeft toegevoegd maken veel goed. Nu maar hopen dat de achtertkant niet toch weer helemaal van goud is ;)

Volgens de Tsjechen gaat deze zwart-gouden uitvoering zo'n 30 Euro meer kosten dan het originele model. Of en wanneer deze versie van de Soul ook naar Nederland of België zal komen is natuurlijk nog niet bekend.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.