Toestellen
12 augustus 2006 - Ron Smeets

Zune voor 300 Euro in de winkel

Microsoft heeft de prijs van de Zune multimediaspeler die nog dit jaar uit zal komen vrijgegeven: 300 dollar. Althans, dat meldt Twice.

Als de geruchten kloppen dan zal het toestel in Europa dus waarschijnlijk voor hetzelfde bedrag in Euro's in de winkels komen te liggen.

Behalve de prijs kondigde Microsoft ook aan dat de Zune, om te beginnen, in één uitvoering van 30GB en drie kleuren verkrijgbaar zal zijn. Standaard wordt hij ook uitgerust met WiFi, maar voor het downloaden van content is een directe link met een PC noodzakelijk.Gerelateerde links:
Microsoft's iPod wordt de Zune
Eerste foto van Microsoft's iPod killer, de Argo ?
Microsoft zet groot in op mobile
Microsoft zet aanval op iPod in tijdens de Kerst
Wazige foto's van Microsoft's 'iPod'
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.