Geruchten
13 mei 2009 - Ron Smeets

Zune Phone Twitter gerucht ontkracht

GIsteren verscheen in een Twitter feed die schijnbaar afkomstig was van Microsoft zelf ineens een bericht met daarin een hint naar de komst van de Zune Phone, ergens in Juni.

Enkele uren later bleek echter al dat dit gerucht helemaal niet uit het kamp van Microsoft afkomstig was. En de Twitter feed? Die is van 'Mr. Haklab' om aandacht te vragen voor software piraterij op de iPhone.

Beetje vreemde manier om in de publiciteit te komen als je het mij vraagt. OK, hij heeft de nodige media aandacht gekregen, maar of iedereen zal onthouden waarvoor hij strijdt waag ik te betwijfelen.

Maar goed, feit is wel dat er dus GEEN Zune Phone op komst is. Nu maar afwachten of de 'Pink' geruchten ook kopje onder gaan

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.