Geruchten
14 december 2012 - Ron Smeets

ZTE Grand S met 5 inch Full HD display debuteert op de CES

De Chinese smartphone fabrikanten komen er aan. Dat heb ik al vaker geschreven. Huawei zal tijdens de CES, naar alle waarschijnlijkheid, een 5 inch smartphone met Full HD display presenteren. Nu is ook meer informatie opgedoken over een ZTE smartphone die in Las Vegas onthuld gaat worden; de ZTE Grand S.

Ook dat toestel krijgt een 5 inch Full HD scherm en wordt volgens de fabrikant 's werelds dunste smartphone in die klasse. 

De behuizing zou (deels) uit keramische elementen bestaan en volgens ZTE heeft het toestel een 'traditioneel Chinees design', wat dat dan ook mag zijn en is hij perfect geschikt voor fashionista's ;-) Eerder dook ook al een kiekje op van de ZTE Grand Pro. Of dat dit toestel is, is niet bekend. Hieronder kun je een schermafbeelding zien van de 'agenda' van ZTE voor de CES presentatie van de Grand S.

ZTE-Grand-S-CES-Agenda 

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.