Geruchten
24 december 2012 - Ron Smeets

ZTE Grand S gespot

De ZTE Grand S zal over een week of twee tijdens de CES gerpresenteerd worden. Dat was al min of meer bekend. Dit weekend is een eerste kiekje van het toestel opgedoken, als de gelekte afbeelding juist is.

Daarnaast zijn ook enkele teaser afbeeldingen van de ZTE Grand S en de CES aankondiging opgedoken. Die kun je allemaal hieronder bekijken. De ZTE Grand S zou een 5 inch full HD display krijgen en de dunste smartphone in deze klasse worden. Klinkt leuk maar zoveel concurrenten heeft hij nog niet ;-)

Overigens heeft het toestel op de gelekte afbeelding van dit weekend (eerste foto hieronder) wel iets weg van de gelekte foto van ruim een maand geleden. 

zte-grand-s-ces ZTE-Grand-S-Rumor-2412-a ZTE-Grand-S-Rumor-2412-b

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.