Accessoires
19 juni 2005 - Ron Smeets

Zonnelader voor je mobieltje

Sinds gisteren regeert de koperen ploert weer aan onze hemel en de komende dagen kunnen de temperaturen oplopen tot tropische waarden. Ik moet er niet aan denken dat ik dan in mijn auto of binnen moet zitten om mijn GSM op te laden. Gelukkig is er nu een andere oplossing. Terwijl jij op een terras of het strand geniet van de zon laadt de Soldius-1 je GSM op.

Het apparaatje is redelijk universeel en werkt op de meeste (gangbare) GSM's van o.a. Nokia, Samsung, Sony Ericsson en Siemens. In de volle zon laadt de Soldius je GSM binnen 2 a 3 uur op en ingeklapt past hij met gemak in je broekzak. Let wel op met zwemmen, hij is niet waterproof :-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.