Entertainment
18 augustus 2014 - Ron Smeets

Zomer 2014: Apple wint Emmy voor Kerstcommercial van 2013

Het is nog lang geen Kerst dus dit gaat over 2013. Afgelopen weekend werden in de VS de Creative Emmy Awards uitgereikt. Prijzen voor technische disciplines en randverschijnselen van TV.

Apple sleepte daar de prijs voor de beste commercial van 2014 met haar feestdagen reclamefilmpje van 2013 uit het vuur.

Daarin zie je een familie die bij elkaar komt om Kerst te vieren. Een jongen houdt zich afzijdig en is continu met zijn iPhone bezig, maar het blijkt allemaal een misverstand. Enfin, kijk zelf maar en kom alvast in Kerstsferen. Het weer komt deze week al in de buurt ;)

http://www.youtube.com/watch?v=nhwhnEe7CjE
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.