Nieuws
15 november 2010 - Ron Smeets

Zoeken met Windows Phone 7: Bing vs Google

De standaard zoek applicatie voor Windows Phone 7 toestellen is natuurlijk Microsoft's eigen Bing. Voor de Google fans is er nu ook een Google App maar, zoals je in onderstaande video kunt zien, die is nog niet echt geintegreerd in het OS.

Eigenlijk is het niet veel meer dan een shortcut naar de online versie van Google. Het voegt dus nog net echt veel toe en in dat opzicht werkt Bing, in combinatie met Windows Phone 7, dus beter. Verbazingwekkend? Nee, niet echt als je het mij vraagt.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.