Nieuws
13 november 2009 - Ron Smeets

Zoek mee naar de Pokkie

Zelf wordt ik er een beetje hyper van, maar mijn vriendin schiet telkens weer in de lach als ze de Pokkie Foetsie reclame ziet.

Schijnbaar is Keshondra's Pokkie nog steeds foetsie want vanaf aanstaande maandag (16 November) wordt iedere Nederlander opgeroepen om mee te helpen zoeken. Voor degene die haar Pokkie vindt ligt een beloning van 4.500 Euro klaar.

Vanaf maandag 16 november a.s. worden dagelijks twee tips gegeven die zoekers dichter bij de verloren pokkie brengen. De tips worden verspreid middels de website www.pokkiezoeken.nl, diverse webblogs en zijn te horen op radio 538. De deadline voor het vinden van de pokkie is vrijdag 20 november 20.00 uur.

Uhhm, dat laatste kan ik niet echt plaatsen. Wat als Keshondra's Pokkie dan nog steeds foetsie is? Raakt ze dan ineens niet meer in paniek? ;-)

http://www.youtube.com/watch?v=S3oGtuX1Ll8
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.