Nieuws
03 juni 2008 - Ron Smeets

Zo zou de UI van de 3G iPhone uit kunnen zien

Onderstaande video is gemaakt door enkele creatievelingen die hun visie gegeven hebben op de UI van de nieuwe 3G iPhone. Natuurlijk heeft het niets te maken met de uiteindelijke UI, maar er zitten wel een aantal leuke features is die Apple wellicht zou kunnen overnemen.

Van de andere kant vertrouw ik er ook op dat de knappe koppen van Apple zelf ook wel weer enkele leuke verassingen in de nieuwe iPhone, die over enkele dagen het daglicht moet zien, ingebouwd hebben.Gerelateerde links:
Oostenrijk wordt 3G proeftuin voor de iPhone
Meer details van de 3G iPhone uitgelekt
Videodemo iPhone firmware 2.0
3G iPhone met Infineon chipset komt medio 2008
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.