Geruchten
14 oktober 2016 - Ron Smeets

Zo zou de LG LV5 er ongeveer uit gaan zien

Ok, toegegeven: Het is nog een render dus in werkelijkheid zou het toestel er beter, en anders, uit kunnen zien. Ook toegegeven: Zelfs op deze afbeelding ziet de vermeende LG LV5 er al beter uit dan de G5.

Dat neemt niet weg dat ik op basis van deze afbeelding er niet van uit ga dat dit een high-end LG smartphone wordt. De letter 'L' in de naam, of die nu definitief is of niet, doen mij eerder denken aan een nieuw toestel is de categorie van de 'L-Series'. Die worden niet meer gemaakt, maar ik krijg eerdere een instap- of hooguit mid-range gevoel bij het zien van deze foto.

Het design oogt verder wel strak, zonder rare kieren en andere uitstulpingen die we van de G5 kennen, maar het is ook wel een beetje saai. Het feit dat de cameralens aan de achterzijde groter is dan de vingerafdruk scanner zou kunnen betekenen dat LG dit toestel gokt op mensen die een betaalbare smartphone zoeken waarmee ze toch goede foto's kunnen maken. De speaker grille aan de onderzijde is voor mij een extra aanwijzing dat we niet naar een flagship kijken. Maar goed, dat is allemaal speculatie.

De bron zegt zelf overigens dat di een afbeelding is van hoe de LG LV5 er ongeveer uit zal gaan zien. Het ontbrekende logo van het merk is in ieder geval iets dat op de defintieve versie niet zal ontbreken. Over de specs wordt verder nog helemaal niets gezegd.

Bron (Twitter), Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.