Geruchten
28 april 2007 - Ron Smeets

Zo zou de Google Phone er ook uit kunnen zien

Dat is althans hoe de boys van Dog Orgog (Chinees) er over dachten toen zijn dit concept voor de Google Phone ontwierpen.

Een beetje van Apple (iPod Nano), een beetje van Samsung (F300 Music Edition) en een beetje eigen fantasie leidden tot een fraai uitziend design.

Het toestel heeft, net als de Samsung F300, een display op de voor- en achterzijde en een, zo te zien, pop-up selectiebutton aan de voorkant. Nog een foto:

Via: Engadget MobileGerelateerde links:
LG KS10: niet de Google Phone maar de Phone met Google
Komt er toch een Google mobieltje?
Google Phone van HTC nog dit jaar in de winkels
Aziatische Google bobo ontkent Google GSM
Spaanse CEO van Google bevestigt de Google Phone
Foto van de Google Phone?
Google Phone nog slechts een kwestie van tijd
Nieuwe Samsung Ultra Z720 is de Google GSM?!
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.