Accessoires
18 november 2005 - Ron Smeets

Zitzak voor je mobieltje

Mij gebeurt het regelmatig dat ik 's avonds voor de TV op PC zit en ik me ineens moet gaan afvragen waar ik mijn GSM('s) nu weer gelaten heb. Aangezien mijn vriendin walgt van die heuptasjes aan riem of broek, doe ik thuis dus netjes af om de goede vrede te bewaren ;-)

Bij The Spoon Sisters kun je nu een mini-zitzak bestellen voor je mobieltjes. Terwijl jij aan het internetten of tv kijken bent, ligt je GSM lekker onderuitgezakt in zijn eigen zitzak, naast je op de bank of bij je PC.

Ze zijn in drie kleuren te krijgen, groen, zwart en blauw en kosten 9 dollar (exclusief verzendkosten).

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.