Entertainment
01 oktober 2015 - Ron Smeets

Zinloos iPhone 6S (Plus) geweld Weer een (kick)boxer die over de schreef gaat?

Boksers, Free Fighters en nog meer van die vechtsporters komen nogal eens in het nieuws omdat ze hun kwaliteiten ook buiten de ring misbruiken. Mike Tyson, Regilio Tuur en Badr Hari zijn maar een paar voorbeelden daarvan. Luke Rockhold staat (nog) niet in dat lijstje, maar de UFC vechtersbaas mag er na al dit zinloos geweld tegen de kleine nieuwe lieve onschuldige iPhone-tjes wat mij betreft ook op bijgeschreven worden. Pick someone (or something) of your own size Luke!

Enfin, in de video test Luke hoe sterk de nieuwe iPhones zijn door er zo hard mogelijk tegen te trappen. En alsof dat nog niet genoeg pijn (aan je ogen) doet probeert hij ze ook nog met blote handen te breken. Zoals gezegd, zinloos iPhone geweld. Het feit dat ze er nog een wetenschappelijke test van proberen te maken door ook de voorgangers aan dezelfde ontberingen te onderwerpen doet daar helaas niets meer aan af. ;)

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.