Nieuws
09 november 2006 - Ron Smeets

Zing je eigen ringtone in

Sinds een week of twee kunnen we in de X-Factor weer genieten van duizenden wannabe-artiesten die zich voor een driekoppige jury uitsloven in de hoop de nieuwe Boris, Jamai of Rafaela te worden.

Een tip voor iedereen die door Henkjan Smits en zijn collega juryleden in de zeik genomen zijn: probeer eerst eens je eigen ringtone in te zingen en kijk vervolgens hoe je omgeving reageert als jouw mobieltje ‘rinkelt’.

Singtones is een site waar je zelf ringtones kunt inzingen op je favoriete muziek om die vervolgens bijvoorbeeld naar je mobieltje te downloaden. Je kunt echter ook anderen jouw zangkwaliteiten laten beoordelen door op de ringtones te stemmen.Gerelateerde links:
Luide telefoongesprekken en ringtones zorgen voor ergernis
Vrouwen kopen meer ringtones dan mannen
Maak je eigen Morse ringtones
Ringtones van je eigen kroost
Experimentele ringtones
Doe-Het-Zelf MP3 ringtones
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.