Nieuws
27 november 2007 - Redactie MobileCowboys

Zing een ringtone voor Sinterklaas

PERSBERICHT - Wuzzon.nl, de website waar iedereen zelfgemaakte ringtones kan verhandelen en Sinterklaasradio.nl, helpen Sinterklaas het mobiele tijdperk binnen.

Alle luisteraars van Sinterklaasradio kunnen via de telefoon een liedje zingen voor de Sint. De beste inzendingen zijn als ringtone voor iedereen te downloaden in een speciaal voor de Sint ingerichte Wuzzon shop.

Louise Verschuren, mede-oprichter van Wuzzon.nl: “Vroeger moest je maar hopen dat jouw gezang voor de schoorsteen de Sint bereikte. Nu maak je kans dat Sinterklaas jouw liedje als ringtone gebruikt.” Sinterklaas luistert dagelijks naar de inzendingen. De mooiste krijgen een plekje in de ringtoneshop en zijn door iedereen te downloaden.

Bovendien zal Sinterklaasradio regelmatig een selectie ten gehore brengen. Op 5 december kiest Sinterklaas uit alle inzendingen de beste en verloot mooie prijzen.

Jelle van der Meulen: “Met zijn 1737 jaar gaat de Sint goed met zijn tijd mee. Met Sinterklaasradio.nl hadden we hem al een mooie plek op internet gegeven. Door de samenwerking met Wuzzon is de Sint nu ook helemaal mobiel.”

Inmiddels hebben er al een hoop kinderen een liedje voor de Sint ingezongen. Ook een liedje zingen voor Sinterklaas, bel dan naar 0900 459 459 2 (80 cent per minuut).Gerelateerde links:
Ringtones in Sinterklaas- en Kerst sfeer
Sinterklaas is voorbij. . .
Wie de schoen past. . . stopt z'n GSM er in
Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl