Toestellen
07 april 2009 - Ron Smeets

Zilveren Idou gespot; aankondiging in Juni, release in Q3

Op de Tele-Visie beurs had Sony Ericsson een zilveren uitvoering van de Idou meegenomen. Helaas was het een model zonder accu dus kon hij niet aan. Natuurlijk heb ik er wel enkele foto's van geschoten.

Volgens de laatste informatie, afkomstig van Sony Ericsson zelf, zal de Idou nog vóór de zomer officieel aangekondigd gaan worden en als alles volgens planning verloopt dan kunnen we het toestel ergens in Q3 in de winkels verwachten.

Sinds Sony Ericsson de Idou in Barcelona aan de wereld toonde werd volop gespeculeerd wanneer het toestel nu defnitief aangekondigd wordt en in de winkels zal verschijnen. In de diverse geruchten en schattingen liepen deze data uiteen van medio 2009 tot begin 2010.

De foto's:
SE-Idou-Silver-Front
SE-Idou-Silver-Back-Open-Cam
SE-Idou-Silver-Side-a
SE-Idou-Silver-Side-b
SE-Idou-Silver-Back-b

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.