Geruchten
17 maart 2014 - Ron Smeets

Zijn dit screenshots van iOS8?

Enkele maanden voor de lancering van een nieuwe generatie iPhones wordt ook de nieuwste versie van iOS onthuld. Online zijn de afgelopen dagen enkele screenshots opgedoken waarop te zien is, als de afbeeldingen juist zijn, dat Apple in ieder geval vier 'nieuwe' apps aan haar smartphone OS gaat toevoegen.

Preview en TextEdit zijn twee apps die gebruikt worden om bestanden die in iCloud staan, eenvoudig te 'previewen' of editten. 

Verder zijn ook icoontjes te zien voor de apps HealthBook en Tips. Die laatste lijkt mij duidelijk en HealthBook zou natuurlijk bedoeld kunnen voor de koppeling met Apple's slimme (fitness) horloge. We zullen zien. Op dit moment is het nog maar zeer de vraag in hoeverre deze screenshots 'echt' zullen blijken te zijn.

iOS8-Rumor-a iOS8-Rumor-b iOS8-Rumor-c

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.