Entertainment
07 maart 2007 - Ron Smeets

Zestiger jaren voor Motorola StarTac III

Dat de derde versie van de Motorola Star Tac niet de uitstraling heeft het modernste toestel ter wereld was na mijn posting van vorige week wel al duidelijk.

Maar om het toestel tijdens de indroductie party nu te presenteren in een zestiger jaren setting is misschien ook wel weer wat overdreven.

Hoe dan ook, Motorola koos er dus voor om voor de presentatie van de Star Tac III in Korea een sixties party te organiseren, compleet met een in een minirokje rondhuppelende zanger (nee, niet zangeres) uit die tijd.

Nu maar afwachten of de retro-look van de Star Tac III tot verkoopsuccessen gaat leiden. . .Gerelateerde links:
Motorola Star Tac vs. de RAZR
Nieuwe Motorola StarTac op komst
De 50 beste Gadgets van de laatste 50 jaar
Bruisende Nokia N-Series party in de Escape
Nieuwe Motorola voor de Koreaanse markt
Motorola gaat mobieltjes maken voor minder dan 4 Euro
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.