Nieuws
17 juni 2009 - Ron Smeets

Zes maanden geen abonnementskosten bij Simpel

Simpel.nl geeft een half jaar gratis abonnement weg. Klanten die nu een nieuw sim-only-abonnement afsluiten, profiteren na een abonnementsperiode van twee jaar van een verlenging van het abonnement met zes maanden.

Zij hoeven in dat half jaar geen abonnementskosten te betalen. Uiteraard is het ook mogelijk om na twee jaar het abonnement gewoon op te zeggen. Ook dan kun je nog gewoon gebruik maken van de aanbieding en loopt je abonnement dus feitelijk nog zes maanden door zonder dat je daarvoor hoeft te betalen. Letwel, de belminuten en SMSjes die je in die periode gebruikt en die niet binnen je belbundel vallen moeten natuurlijk wel gewoon afgerekend worden.

Klinkt dus als een leuke aanbieding, maar let er wel op dat veel klanten die een goedkoop SIM-Only abonnement nemen vaak verrast worden door hoge facturen voor het verbruik van belminuten en smsjes buiten de bundel achteraf. Het is verstandig om de juiste keuze te maken. Bij Simpel kun je wel een belplafond instellen. Als je maandelijkse tegoed dan op is kun je gewoon niet meer bellen of SMS-en totdat de nieuwe maand weer ingaat. Dat is dan weer een extra 'beveiliging' voor iedereen die niet het risico wil lopen meer te moeten betalen dan het bedrag dat hij of zij zichzelf maandelijks toezegt.

De actie van Simpel geldt voor de drie abonnementsvormen van Simpel.nl: 2,50 euro, 5 euro en 10 euro per maand. Hij liep al een tijdje maar is wegens succes verlengd tot en met 31 Juli.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.