Toestellen
14 september 2007 - Ron Smeets

Zeer uitgebreide videoreview van de HTC TYTN II

Vergeet al die andere keren dat ik zei dat we een videoreview van een toestel hadden waarvoor je 'even de tijd moet nemen'.

Mobility Today heeft de TyTN II, die officieel vanaf gisteren ook bij ons in de winkels ligt, voor de camera onderworpen aan een bijna 18 minuten durende demo (video na de klik) van het toestel en vrijwel al zijn functies.

Aan de orde komen onder andere het gebruik van het toetsenbord, een demo van enkele applicaties zoals SlingPlayer Mobile en TomTom (dankzij de ingebouwde GPS ontvanger.

De moeite van het bekijken meer dan waard:Gerelateerde links:
'Schone' foto van de HTC Kaiser
Hands-on review van de HTC P4550 ( Kaiser)
HTC Kaiser komt nog voor de zomer
Foto's van de HTC Kaiser
Nog 1 maal een HTC P4550 ( Kaiser)
HTC TYTN II(P4550)vanaf morgen leverbaar
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.