Toestellen
17 januari 2011 - Ron Smeets

Zeer uitgebreide Nokia C7 videoreview

De Nokia C7 is een van meest sexy Nokia toestellen die ik de afgelopen jaren tegengekomen ben. Zelf heb ik het toestel ook al uitgebreid getest (in twee pogingen ;-)) en hij beviel best goed. Sterker nog, ik gebruik hem op dit moment, samen met vier of vijf andere toestellen, nog steeds.

De boys van MobileBurn maakten een bijzonder uitgebreide videoreview van de Nokia C7, in twee delen die samen ruim 25 minuten duren. Voor de échte liefhebbers dus.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.