Toestellen
25 januari 2011 - Ron Smeets

Zeer lange videopreview van de Sony Ericsson Xperia Arc

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een video postte van mijn favoriete Italiaanse reviewer, 'Captain Bertorelli' van HDBlog ;-))

Zijn laatste video is echter wel weer een pareltje. Daarin onderwerpt hij de Sony Ericsson Xperia Arc namelijk aan een zeer uitgebreide, ruim elf minuten durende, preview. Zelf was ik bij de introductie, en mijn eigen eerste hands on, ook erg onder de indruk van de Xperia Arc. Enjoy!

http://www.youtube.com/watch?v=tsvSvXsWS-k

Voor de liefhebbers, die Italiaans spreken, staat hier nog een langere versie (ruim vijftien minuten) van bovenstaande preview.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.