Concepten
22 april 2014 - Ron Smeets

Zeer fraaie concepten van de iPhone 6 'familie'

Al maanden gonst het van de geruchten dat Apple mogelijk een 5+ en zelfs een 6+ inch uitvoering van de iPhone 6 zal gaan presenteren. Het waarheidsgehalte van die geruchten is niet te controleren, maar dat de huidige 3.99 inch modellen voor veel smartphone gebruikers, ook iPhone fans, niet meer groot genoeg zijn is wel duidelijk.

Dat neemt niet weg dat de concept ontwerpen van Martin Hajek er bijzonder fraai uit zien. Hij heeft zijn fantasie, op basis van de huidige iPhone 5 modellen, een beetje de vrije loop gelaten met onderstaande concepten voor de 4.7 en 5.7 inch iPhone 6 uitvoeringen als resultaat.

iPhone-6-Hajek-a iPhone-6-Hajek-b iPhone-6-Hajek-c

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.