Geruchten
09 november 2009 - Ron Smeets

Zeemote failliet?

Dit weekend dook het gerucht op dat Zeemote, de makers van dat handige Bluetooth Joystickje dat medio 2008 in Nederland zijn wereldprimeur beleefde, haar deuren heeft gesloten en dat de fabrikant van plan is om de technologie van de Zeemote JS1 te verkopen aan een geinteresseerde partij.

Het gerucht is afkomstig van Michael Fitzgerald, een van de investeerders van het bedrijf, maar bevestigd of ontkent is er nog niets.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.