Accessoires
22 augustus 2008 - Ron Smeets

Zeemote binnenkort ook voor Nokia N-Gage spellen

Enkele weken geleden hadden wij hier in Nederland de wereldprimeur van de Zeemote. Deze mobiele draadloze joystick is tot eind oktober exclusief te krijgen in combinatie met een nieuwe Sony Ericsson W760.

Nu is er echter ook goed nieuws voor alle Nokia fanaten onder ons. De Finse fabrikant heeft namelijk aangekondigd dat de Zeemote binnenkort ook geschikt zal zijn voor het bedienen van N-Gage spellen.

Maar dat is nog niet alles. Nokia wil het gebruik van de Zeemote namelijk ook integreren in andere applicaties zoals de MP3 speler en Internet Browser. Cool!

Via: ShinyShinyGerelateerde links:
Interview met Jim Adams – Zeemote
Nederland heeft Zeemote Primeur
Zeemote actievideo
Demofilmpje van de Zeemote Video Game controller
Spelen met de Zeemote
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.