Nieuws
07 juli 2009 - Redactie MobileCowboys

Zakelijke maatoplossing vast naar mobiel bellen van T-Mobile

PERSBERICHT - Vanaf vandaag kunnen zakelijke klanten van T-Mobile voor een vast maandbedrag onbeperkt bellen van vaste aansluitingen naar mobiele nummers van T-Mobile binnen hun bedrijf.

De Vast-Mobiel module is er in vijf varianten en daarmee heeft de klant de keuze voor een oplossing afgestemd op de behoefte en omvang van zijn bedrijf. Met de Vast-Mobiel module wordt de bedrijfstelefooncentrale direct gekoppeld aan het mobiele netwerk van T-Mobile waardoor een volledig geïntegreerd bedrijfsnetwerk ontstaat.

Als extra service biedt T-Mobile de mogelijkheid de telefooncentrale op afstand te laten beheren via geselecteerde partners. Dit maakt Bedrijfsnet Vast-Mobiel ook aantrekkelijk voor kleinere bedrijven zonder eigen telefooncentrale. Bovendien maakt Bedrijfsnet Vast-Mobiel gebruik van toekomstvaste IP-technologie.

Bij Bedrijfsnet Vast-Mobiel is het mogelijk om de telefooncentrale op afstand te laten beheren door één van de geselecteerde partners van T-Mobile. Hierdoor is het ook voor kleinere bedrijven aantrekkelijk om gebruik te maken van de Vast-Mobiel module, omdat er geen investeringen nodig zijn in een eigen telefooncentrale. Voor het vlekkeloos implementeren van de Vast-Mobiel module heeft T-Mobile een speciaal implementatieteam die de klant begeleidt gedurende het gehele traject. Dit is in lijn met de serviceverlening die zakelijke klanten bij T-Mobile gewend zijn, zoals een gespecialiseerde helpdesk met één aanspreekpunt en een uitgebreide online beheer applicatie.

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl