Nieuws
01 juni 2015 - Ron Smeets

Zakelijke en KPN Eén klanten krijgen grotere databundels Afhankelijk van het abonnement 2 tot 3 keer meer datategoed

KPN heeft vandaag de databundels voor nieuwe en bestaande zakelijke klanten flink omhoog geschroefd. Iedereen met een Zakelijk Mobiel of KPN Eén abonnement van de provider kan vanaf nu twee tot zelfs meer dan drie keer zoveel data verstoken in een maand.

Heb je een van bovengenoemde abonnementen in combinatie met een databundel dan worden dit de nieuwe data tegoeden:
- 250 MB bundel gaat naar 500MB
- Bindel XL (500MB) wordt 1GB
- 'Onbeperkt' bundel was 3GB en is nu 10GB
- 'Onbeperkt' XL gaat van 8 naar 20GB

De reden dat KPN de datategoeden van Zakelijke en 'Eén' abonnees verhoogd moge duidelijk zijn. Deze klanten betalen doorgaans al iets meer voor hun abonnement en hebben met de komst van 4G een groeiende behoefte aan meer data.

"Onder ondernemers is een duidelijke groei van datagebruik zichtbaar, onder andere door het gebruik van cloud- en hostingdiensten. Grote databundels zijn dan onmisbaar. Onze klanten willen altijd en overal toegang tot hun eigen data. Zo kunnen zij zelf en de eigen medewerkers gemakkelijker samenwerken. Onderling of met hun klanten", aldus Joost Steltenpool, directeur Products en Marketing KPN Zakelijke Markt.

Leuk voor zakelijke ondernemers, maar laten we hopen dat KPN de databundels voor de 'gewone consument' binnenkort ook nog wat verhoogd, toch?

Via